6/18/2010

Even if you were a million miles away

Mua alkaa jännittää, ahistaa, pelottaa, itkettää. Oon samaan aikaan innoissani, mutta samaan aikaan pirun jännittynyt. Mä pakkasin eilen ensimmäiset kamat Lyoniin - kirjat, dvd:t, kuvat rakkaista kehyksineen, syksytakit ja -kengät. Nyt se oikeasti tapahtuu. Lentoliput on omassa sähköpostissa, äidin sähköpostissa, tulostettuna omissa papereissa, tulostettuna äidin papereissa - ai hukkaanko tärkeitä papereita?

Tavarat lähtee muutaman päivän päästä ja ennen lähtöä aion nauttia tästä Suomen kesästä täysillä. Aion käydä Korkeasaaressa, Särkänniemessä ja Linnanmäellä,  ihastella Turun saaristoa juhannuksena, syödä liikaa mansikoita ja ottaa aurinkoa, olla joka päivä kavereiden kanssa ja nauttia päivistä Mikon kanssa ja näiden lisäksi juhlia kunnolla läksiäisiä elokuussa. Sitten se on menoa.

Samalla kun olen pakkaillu tavaroita, oon miettinyt minkälaisen sisustuksen huoneeseeni (mulla on oma pieni parveke!) haluan. En halua raahata mitään huonekaluja vuoden takia, tahdon silti asua kodikkaasti sen vuoden. Toivon, että saan huoneestani kodikkaan ja oman tyylisen erilaisilla muotikirjakasoilla, koristetyynyillä, kehyksillä ja tauluilla. Vaikka mun huoneesta tulee kovin simppeli, on silti ihanaa ihastella ranskalaisia, tyylikkäitä asuntoja:


Ehkä joku päivä mulla on oma asunto Ranskassa...


Kolme ensimmäistä kuvaa täältä
Neljäs kuva täältä

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no ei perkele kyllä ole :( espeli

Anne K. kirjoitti...

Oma parveke <3 Toivottavasti ehit tehä kaiken kivan ennen ko lähet, voi apua nyt tajuan kuinka paljon minunki pitäis ehtiä tehä ennen elokuuta!

Pusuja!

Lo kirjoitti...

Essi: Mulla on ehkä oma asunto sitten AIKUISENA Ranskassa ;) Tai vaikka kesäasunto Suomen talven varalle...

Anne: Hahah, nyt kuen luen tota listaa, niin tajuan etten oo oikein tehnyt mitään. No syöny mansikoita! Mutta mökkireissut ja Linnanmäki ainakin odottaa! Ja meijän piknikreissu vielä <3

Petra kirjoitti...

No minkälainen sun huone on? Saitko siitä kivan? Onks se tyyliin au-paireilla aina ihan tyhjä vai voiks siellä olla jo jotain kamaa..?

Lo kirjoitti...

Petra: Au-pairin huone/tila riippuu ihan perheestä, niiden asunnosta ja kaikesta niihin liittyvästä. Mutta mulla on oikein kiva huone ja mulla oli siellä valmiina sänky, vaatekaappi, kirjahylly ja yöpöytä ja lukuvalo. Ja omilla tavaroilla kuten läheisten kuvilla, hienoilla kehyksillä, kirjoilla ja muotilehdillä, laukuilla ja viherkasveilla saa paljon aikaan :)