10/09/2011

In one month I'll be back in here:
Je suis troooop contente maintenant <3  Kone laskeutuu Lyoniin 8. marraskuuta joskus kymmeneltä illalla, en voi uskoa pääseväni takaisin ja loppujen lopuksi näinkin pian! Nään mun lempparitytöt Jaden, Mian (tosin Mia tulee käymään Helsingissä parin viikon päästä, joten nään sen jo pian <3), Meredithin ja Andrean, pääsen mun lempparipaikkoihin syömään ja shoppaileen ja juhlimaan, saan kokea sen kaupungin vilinän, nähdä muitakin tuttuja, saan kävellä noiden kahden joen varrella, juoda hyvää viiniä, puhua ranskaa. Kaikista parasta on ehdottomasti se, että voin vaan olla mun ystävien kanssa.

Oon Lyonissa vaan viikon ja mua stressaa jo nyt, ettei se riitä kaikkiin ihmisiin ja kaikkeen tekemiseen. Toisaalta kaikilla on koulunsa ja työnsä ihan normaalisti sillä viikolla, että enköhän kaikkia ehdi tapaamaan ja kaiken saa sovittua hyvin. Suunnittelen viikkoa jo kovasti kavereiden kanssa, joten shoppailu- ja juhlimispäivät on tarpeeksi ajoissa sovittuna ;) Suunniteltiin myös uuden aupairin kanssa, että pitää tavata, koska mulla on myös lapsia aivan sairas ikävä!! Me juteltiin Skypessä yksi päivä ja voi että, samanlaisia mussukoita ne on edelleen, tuli vieläkin isompi ikävä. Juho tokaisi, että "Mä haluun varata sut sit koko viikoksi". Aaw.

Ja mitäs muuta... Mä olen viettänyt paljon aikaa ystävien sekä perheen kanssa ja juurikin palattiin perheen kanssa viikonlopun vietosta tädin ja serkkujen luota. Oli ihana aivot narikkaan -viikonloppu maalla keskellä ei mitään :) Mä olen myös löytänyt todella mukavalta vaikuttavan työn ja sain haettua kouluihin ja muutamat pääsykoekutsutkin on tullut, eli eiköhän tämä oma elämä täälläkin ala sujumaan :)

Mä varmaankin palailen tänne vielä, viimeistään marraskuussa voisin tulla laittamaan marraskuiset terveiset Lyonista tänne :)

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

tosi hyviä kuvia, ihanan tunnelmallisia kaikki. hyvin otettu :)

Taru kirjoitti...

kiva kuulla että arki on alkanut Suomessakin ihan jees :) pidä hauskaa Lyonissa!! :)

Lotta kirjoitti...

Henna: Kiitos paljon!

Taru: Kiitos ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

Joo toivottavasti Lyonin matka onnistuu ja tapaat kaikki kivat tyypit.Kirjota sit tänne miten meni.Tiedäks muuten pitääkö uus au pair kans blogia? Olis nimittäin kiva lukea mitä mahtaa tykätä olostaan.Terkuin anu

Lotta kirjoitti...

Anu: Itsekin toivon, mutta en kyllä epäile hetkeäkään etteikö onnistuisi! Tietysti mietin että minkälaista on mennä uudestaan ja olla vain viikon verran... :) Ja aion siitä vielä kirjottaa ja laittaa kuvia! :) Uusi aupair kirjoittaa blogia, mutta ainakin vielä se on yksityinen hänen perheelleen ja kavereilleen :) Mutta hän on viihtynyt hyvin, tulee perheen kanssa hyvin toimeen, on aloittanut saman koulun kun minä ja saanut kavereita! :)