12/24/2011

Holidays
Silloin kun jouluvaloja ei ole liikaa ja kun joululaulut ei soi ihan joka liikkeessä, ja kynttilöitä on sopivasti eikä lahjoja liikaa, vaan pelkästään tärkeille ihmisille ja ajatuksella ostettuja, mä voisin sanoa tykkääväni joulun odotuksesta. Mutta en siitä häslingistä, stressistä ja liikaostamisesta kun porukka sekoaa täyteen ahdatuissa liikkeissä. Sitä, kun on pakko ostaa sille kaverin kaverillekin lahja, hikoilla toppatakissa liikkeessä, jossa soi Britneyn joulubiisi, en ole koskaan ymmärtänyt. Mutta jokainen tavallaan.

En ole myöskään koskaan ymmärtänyt sanaa joulusiivous. Kun siivoaa tasasin väliajoin, ei varmaan tarvitse käyttää ihanaa, rauhallista joulunodotusta mihinkään jynssäämiseen? :D Valoja päälle ihmiset.

Me lähdetään perheen ja sukulaisten kanssa pakoon tätä kaikkea jouluristeilylle ja se sopii meille kaikille enemmän kun mainiosti. Täti olisi kuitenkin laivalla töissä joulun, joten tällä tavalla se saa olla myös lastensa kanssa ja ollaan kaikki porukassa :) Ei tarvitse tehdä mitään jouluruokiakaan kotona vaan laivan joulubuffet here we come!! (Tullaan Tapaninpäivänä kotiin, jolloin meen kyllä iskälle syömään kotijouluruokaa, koska iskällä syöminen jossain vaiheessa joulua on varmaan ainut perinne joka mulla on ja siitä pidän kiinni ja noh - niillä nyt vaan on aina tosi hyvää ruokaa.)


Nyt pitäisi purkaa matkalaukku, kun tulin spontaanilta Oulun reissulta takaisin kotiin. Ja sitten pakata se uudestaan, mutta onhan tässä yö aikaa :D Hyvää joulua kaikille!

Santa is in the town.

I decided to do a little translation every time in the end of the post in case there is someone not Finnish reading my blog. (So basically Meredith, this is for you xD)


Christmas is coming indeed and people are going crazy when shopping way too much and decorating some Christmas stuff way too much. When there's not too much Christmas lights and not too awful Christmas songs and people are NOT getting crazy and shopping way too much stuff they actually don't need, I could say I like Christmas. We are heading to a Christmas cruise with my family, just hanging out and eating ( a lot) together. I could not wish nothing more, just being together with the people I love :)


Now I should pack to the Christmas cruise and then get some sleep :) Merry Christmas everyone!!


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

tosi kauniita kuvia. mistä toi toka on?

Lotta kirjoitti...

Hanna: Se on Hämeenlinnasta :)