8/23/2011

Viimeinen päivä Lyonissa

Huomenna tähän aikaan mä olen koneessa ja pian Suomessa. Mun sisko tulee mua vastaan. Oon tosi onnellinen palatessani Suomeen. Mutta tosi surullinen palatessani Suomeen. Vime päivät on ollu ihan hirveen kiireisiä enkä ole ehtiny koneella norkoilla, vaikka piti tehdä vielä viimeisten päivien postausta, mutta se jää tehtäväksi Suomessa. Ööööö tänään on siis vika päivä. Mulla on sikana vielä tekemistä, pakkailua ja raivoomista matkalaukkujen kanssa. Mun tilanne on tämä: mulla on kaksi laatikollista kamaa + muutama pussi, jotka pitäisi mahtua mun kahteen matkalaukkuun, jotka on nyt jo täynnä. Yaay! Kyllä tää tästä. Kaveri Mia lähtee ens viikolla Helsinkiin, joten se lupautu ottaan jotakin mukaansa ja sitten jätän Jadelle jotakin, joita sitten haen marraskuussa täältä. Niiiiiiiin outo fiilis. En tiedä mihin suuntaan menisin ja mitä tekisin joten tuntuu että jumitan vaan paikoillani. Näin eilen vikaa kertaa Marylandin - tai siis ainakin vuoteen. Tänään moikkaan vielä Mian ja Jaden ja Quentinin. Niin ja Fabricen nään tunnin päästä... Noh, kai kaikki selviintyy, en tiedä. Nyt on niin sekava fiilis ettei kannata vissiin enää kirjotella :D Laitan vikojen päivien kuvia (joita on paljon!) kun oon palannut kylmään Suomeen - täällä on ollut yli viikon yli 35 asteen päiviä... No mutta, palaan vielä tänne ja sitten pitääkin miettiä blogin tulevaisuutta... Me and Turenki, anyone?! :D

9 kommenttia:

rva ruusunen kirjoitti...

Me and Turenki, ahahah :,,D Ihana! Toivottavasti jatkat siitäkin huolimatta että seikkailu alkaa olla tältä erää paketissa.

Nähdään pian ! <3

Anonyymi kirjoitti...

varmaan tosi haikee fiilis... onko ton fabricen kanssa sulla jotakin vakavaa?

Anonyymi kirjoitti...

me and turenki kuulostaa hyvältä :DD

Jaana kirjoitti...

voi vitsii.. ihan sika outoo varmaan lähtee :)

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Kyllä mun on jonnekin jatkettava kirjottamista kun se on niin lähelä sydäntä :)

Anonyymi: Onhan tässä hieman haikea fiilis. Mutta jotenkin ihmeen tyyni, räjähdän varmaan ihan kohta. Nooh vakavaa ja vakavaa, mitä tähän sanoisin... Kesäromanssi joka tuskin jatkuu.

Anonyymi: Munkin mielestä :D Seikkailuni Turengissa.

Jaana: On outoa. En tajua tätä vielä kunnolla ollenkaan. SILTI, myös ihanaa lähteä :)

sphi kirjoitti...

hihi. sä voit jättää ton me and lyon alatekstiks ja laitat sitten otsikoks me and turenki ;D sillai oot muuttanu vähän siistimpään paikkaan takasin ;p

Vähäks jännää nähään jo ihan kohta!

Lotta kirjoitti...

sphi: Kuulostaa hyvältä ;D lauantaina nähdään!! <3

Pepa kirjoitti...

haha ihana lotta repesin tolle me and turenki :D mutta miks ei toisaalta, ainakin ois kiva lukee näitä sun juttuja jatkossakin :)

Lotta kirjoitti...

Pepa: No sähän oot täällä käynyt niin tiedät että juttua riittäisi... :D Juu, pitää katsoa mitä teen :)