8/11/2011

You have the sweetest blog

Mä olen saanut lomailla kaikessa rauhassa ja tänään herätys soi vähän yli yhdeksän (joo tiedän, aika rankkaa) - ja olin ihan raivona. Painoin torkkua tapani mukaan varmaan neljään kertaan kunnes F:lla meni hermo ja se sano, että voitko nyt nousta jotta mä saan vielä nukkua. Argh. Meijän asuntoa tultiin katsomaan aamupäivän aikaan, joten mun piti vielä siivoilla hieman. Sitten keitin pahaa kahvia ja söin mauttomia muroja aamiaiseksi, avasin sähköpostin, ja ihana mussukka, Kaukokaipuun rva ruusunen piristi välittömästi mun mieltä You have the sweetest blog - tunnustuksella.  Kiitos sulle <3

rva ruusunen sanoi mun blogistani näin:


ME and LYON – Ranskattaren arkea seurattuani olen varma, että tyttö ei kyllä viihdy kauaa Suomessa palattuaan pian vuoden mittaiselta aupair-reissulta. Seuraavana ehkä Afrikkaan? (;

Taitaa olla ystäväni oikeassa ;) Tosin Afikan reissuun pitää säästää hieman enemmän, joten luulen että veronpalautukset menevät joulu-tammikuussa Venezuelan lentoihin! Mutta nyt siihen tunnustukseen, jonka johdosta kuuluu kertoa oma lempivärinsä, -ruokansa sekä kolmantena paikka, jonne tahtoisin mennä.


Lempiväri: Vaatekaapista löytyy eniten mustaa, se on samaan aikaan turvallinen sekä voimakas väri. Mustan lisäksi mun pitää tunnustaa olevani ihastunut koralliin, koska vaatekaappeja siivotessa huomasin omistani ainakin 7 toppia korallisena (lisäksi pari punaista ja pinkkiä...).

Lempiruoka: Tämä vaihtelee ihan fiiliksen mukaan, mutta juuri nyt voisin sanoa La salade de chevre chaud, namm. Eli siis melko basicsalaatti lämmitetyllä vuohenjuustolla, nams. Monissa paikoissa vuohenjuusto on lämpimän toastin päällä.

Paikka, jonne tahtoisin mennä: Ah, näitä on niin paljon. Pelkästään Afrikassa on monia paikkoja mihin haluaisin mennä. Ensi vuonna todennäköisesti lähden Venezuelaan, joten en sano sitä tähän. Tuo F on syntynyt täällä Lyonissa, mutta hänen vanhempansa ja koko suku on kotoisin Martiniquelta, ja on ollut tosi mielenkiintosta kuulla siitä, ja nähdä kuvia niistä rannoista ja kaupungeista. Mitäpä luulette mun vastanneen kun F näytti näitä kuvia pääkaupungista Fort de Francesta sekä muutamista rannoista, ja kysyi "Tu veux visiter en Martinique avec moi un jour?" (Haluatko käydä/vierailla Martiniquella joskus mun kanssa?):

Jep, vastasin "On part quand?" (Koska lähdetään?).

Sitten hyvä kiertämään (mutta ei ole oikein järkeä laittaa takaisin Kaukokaipuulle, vaikka hänen bloginsa suloinen onkin!):

Lainahöyhenissä - On outoa, miten johonkin blogiin voi kiintyä, miten voi odottaa tuntemattoman päivitystä ja sitten nautiskella hyvän blogin antimista kahvikupin kera. Mä olin aidosti iloinen kun tämä blogi näkyi piiitkän pitkän tauon jälkeen Blogilistan suosikeissa. Mun mielestä Suomen parhaimpia ja aidoimpia muotiblogeja. Jos tämä neitonen pysyy linjoilla tauonsa jälkeen, ovat monet onnellisia! <3

Yummy! - Jennin blogi on ollut mun lemppari aikas kauan, varmaankin sen monipuolisuuden takia. Jenniltä saa vinkkejä tyyliin ja trendeihin, hiuksiin ja kauneuteen. Blogi muuttui vieläkin mielenkiintosemmaksi kun Jenni lähti Lontooseen opiskelemaan - mua kun kiinnostaa ulkomaat aina, tavalla tai toisella :p On Jennin VIKA, että olen koukussa Moroccanoil -hiusöljyyn sekä Boyce Avenue -bändiin.

Tickle Your Fancy - Saran blogi on mulle sellanen hyvän mielen blogi. No ok, sillä on vissiin aika huono tuuri ja joskus postaukset koostuu sen päivän mokista, esimerkiksi rappusissa kaatuiluista, mutta muuten Saran blogi on täynnä positiivisuutta. Mä rakastan Saran tukkaa ja neidin tyyliä ja tällä hetkellä se hehkuu kesää. Plussaa siitä, että Sara vaikuttaa mielettömän aidolta sekä hauskalta tyypiltä (paitsi vois valottaa joskus paremmin juttujaan, mä tajusin aika myöhään sen "taivas varjele, mikä sieltä tulee" - jutun koska asun ulkomailla enkä tiennyt asiasta mitään. Nauroin silti aina :D)

Sitten vikaksi sanon mun Lyonissa asuvan kaverin Jaden blogin, mikä on yksityinen joten eipä ole järkeä linkittää tähän. Mutta Jade, sun blogisi on suloinen, luen sen aina, kirjotat aidosti ja hauskasti ja olet mussukka!

You guys have the sweetest blogs <3


4 kommenttia:

rva ruusunen kirjoitti...

<3

Lotta kirjoitti...

<3

Jenni kirjoitti...

Voi kiitos ihana<3 Yritän saada etiäpäin heti kun pääsen koneella missä on kunnon netti :p

Lotta kirjoitti...

<3