11/18/2011

Lyon is the place to be
Mistä mä edes alotan... Kuusi päivää Lyonissa oli aivan liian vähän, vaikka ehdin tehdä paljon ja nähdä monia ystäviä - niin vanhoja kuin uusiakin. Siitä rakastan Lyonia varmaan eniten; aina tapahtuu jotakin, joka paikassa on aina ihmisiä, aina tutustuu uusiin ihmisiin. 

Mä punkkasin enimmikseen Mian luona ja siitä graaand merci sulle <3 Oli todella, todella ihanaa, että oli paikka jossa sai nukkua, pitää kamojaan (kahden matkalaukun raahaaminen joka yö eri paikkoihin olisi ollut vähintäänkin mielenkiintoista) ja välillä vaan käydä vaihtamassa vaatteita ja taas jatkaa menoa. Siitä myös pieni anteeksipyyntö; mun matkalaukku/vaate/laukku/kenkä -kasa oli sekin myös vähintään mielenkiintoinen välillä :D

Koko vajaa viikko oli todella täysi, mutten jaksanut stressata väsymyksestä (joka sitten näkyi kotiin tultua...), vaan halusin mennä täysillä ja nähdä mahdollisimman paljon mun ystäviä ja vaan nauttia. Mä hengasin paljon Mian kanssa tottakai, mutta sen lisäksi oli niin ihanaa nähdä Jade! Sitä tyttöä oli ollut ikävä ja sen tytön takia myös olisin toivonu vierailevani pidempään, että ois saanu viettää aikaa enemmän yhdessä. Ja Meredith, mun rakkauteni Jenkeistä. Oon niin onnellinen, että oon tavannut noin upeen tytön ja oon myös onnellinen siitä, että ollaan yhteyksissä viikoittain ja tiedetään koko ajan mitä toiselle kuuluu. This girl is meant to be in my life! Andrean luona olin yhden yön ja se nyt taas oli yleistä sekoilua, juoruilua ja nauramista ihan liian myöhään yöllä. Andrea on ihana, mutta välillä ihan liian tuuliviiri (kyllä, jopa mun makuun;) ettei sitä joskus meinaa saada kiinni tai ymmärtää missä neiti menee... Joten olin onnellinen, että pääsin hengaan edes pariin kertaan tän neidin kanssa! 

Viikonloppu meni sitten juhliessa ja oli kyllä one crazy weekend. Se riittänee kuvaamaan sitä ihan tarpeeksi :D Paljon ystäviä, paljon shampanjaa, paljon tanssimista. Näin myöskin mun aupair -perhettäni pari kertaa ja voi että, lapset oli jotenkin niin samanlaisia, mutta silti jotenkin kasvanut lyhyessä ajassa. Ne oli ihania ja halailin ja suukottelin niitä koko ajan kun oltiin yhdessä. Toivon, ettei ne koskaan unohda mua, mä en aio koskaan unohtaa niitä, niiden kanssa tekemiä juttuja ja niiden sanomia juttuja. Mä voisin lopettaa tän blogini postaukseen, johon oon kerännyt kaikkia hauskoja juttuja ja neuvoja, joita lapset sanoi ja kertoi vuoden aikana :D Esimerkiksi edes Peppi Pitkätossusta ei löydy järkevää miestä ja hampparit auttaa sydänsuruissa. Näihin palaan myöhemmin, I promise!

Ohjelman täyteisen viikonlopun (perjantaina ja lauantaina juhlimista synttärijuhlineen, yökerhoineen ja tietysti jatkoineen, kavereiden näkemistä, shoppailua, perheen näkemistä ja huvipuistoa ja Fabricen kanssa hengailua) jälkeen maanantai tuli ihan sairaan äkkiä. Vaikka maanantaina piti pakata ja lähteä, oon silti tosi ylpeä itsestäni, sillä ehdin hengailla Fabricen kanssa jopa muutaman tunnin (se joutu pakkaamaan mun puolesta ja sai ihmetellä miksi pitää olla kuudet kengät kuudelle päivälle), lounastin Meredithin kanssa ja sitten hengasin Mialla vielä pari tuntia. Sitten pitikin jo lähteä kohti Part-Dieun juna-asemaa, josta otin Rhône Express -junan kentälle... Tähän kaupunkiin tulen vielä palaamaan monia kertoja, se on varma. Se on mun toinen koti, joka tuntuu niin omalta ja ihmiset on upeita. Lyon is the place to be.

Nyt sitten oon palaillut arkeen mitä kummallisimmalla unirytmillä, ollut töissä ja oottelen kouluista tietoa jos pääsisin joskus opiskelemaan. Oon päättänyt, että jos ei pian ala tärppäämään Suomen kouluissa, lähden ulkomaille opiskelemaan :) Mutta tällä erää aion käydä töissä, miettiä suuntaa elämälle ja alan suunnittelemaan uuden vuoden matkaa Ankun kanssa... ;)

Kiitos kaikille, jotka luki mun blogia vuoden aikana, on ollut ihanaa kertoa teille mun elämästä ja saada kommentteja ja keskusteluja teidän kanssa, ootte ollut supereita <3 Se on sitten laters ja muistakaa olla young, wild and free without any regrets!! Pus

I had an awesome week back in Lyon. Meeting my friends, hanging out, partying, shopping and also meeting my au pair -family <3 I love Lyon.13 kommenttia:

sphi kirjoitti...

Tietty pitää olla kuudet kengät kuudelle päivälle ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus!! kaikkea hyvää sulle

Jaana kirjoitti...

paljon lennot makso nyt kun menit? :)

Lotta kirjoitti...

sphi: No tottakai ;) Sitten siellä oli vielä kenkiä, jotka oli jäänyt kesältä... :D

Anonyymi: Kiitos :)

Jaana: Mun HKI-LYS lento oli ostettu jo kesällä osana mun menopaluuta, joka maksoi about 150 euroa. Eli tuo meno Lyoniin oli jo maksettu mulle, joten LYS-HKI maksoi about 90 euroa :)

Taru kirjoitti...

Sun blogia oli ihana lukea <3

Anonyymi kirjoitti...

hei mua kiinnostaa tää Fabrice hirveesti :D miten juttu päätty nyt..? olitte kesäl yhdes eiks niin? sori ku kyselen xD

Lotta kirjoitti...

Taru: Kiitos, sun kommentteja on ollut ihana lukea! <3

Anonyymi: Haha :D Oltiin kesällä yhdessä, mutta etäsuhde ei meillä toimi, mikä on harmi koska taas viikon tuolla ollessa muisti kuinka siitä tykkään ja meillä on hauskaa yhdessä. Mutta eipä vaan toimi tällä hetkellä, ehkä joskus :)

Mia kirjoitti...

<3

Oot paras, saat aina tulla mun luokse ihan sama missä oon maailmalla :)

Lotta kirjoitti...

Mia: Kiitos mussukka <3 ite oot paras. Eiköhän me vielä jossain tulla punkkailemaan rentsisti yhdessä ;) Hahah

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli lukea sun blogia,luin sitä ihan alusta asti.Ihan tulee ikävä.Nyt kukaan ei kerro Lyonista jos uusi aupparikaan ei pidä julkista blogia.Surku surku!Olis kuitenkin kiva joskus tietää mitä sulle kuuluu myöhemmässä elämässä,lähditkö ulkomaille opiskeleen jne.Mut oli miten oli,hyvää jatkoa ja talvea sulle. toiv. meitsi

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon kommentistasi! <3 Tosi mukava kuulla että mukana ollaan oltu alusta asti :) En ole sulkemassa tätä blogia mihinkään ja hinku kyllä on ulkomaille (ja kirjoittaa!!) joten eihän sitä tiedä mistä tulisin vielä kirjottamaan! Voinhan tulla tänne päivittään myös keväällä kun varmasti menen taas Lyoniin käymään <3 :p

rva ruusunen kirjoitti...

Mä jotenkin liikutuin tästä niin paljon, ja sitten vielä sun loppulauselma oli aivan käsittämättömän ihanasti sanottu, tiivistetty ja .. Aah.

Onneks muutat stadiin, mä pääsen vihdoin näkeen sua muutenki ku sillon reeneissä. <3

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Voi olet muru <3 Kiitos KAIKISTA sun ihanista kommenteista mitä olet mulle tänne kirjottanut! Ne on kaikki ollut käsittämättömän kauniisti sanottuja <3 En malta odottaa että asutaan lähempänä toisiamme ja voidaan nähdä usein!