11/08/2011

Tuuthan takasin

Hah, äidin viimeiset sanat <3 Toki tulen, pakko se on kai takaisin töihin mennä reissun jälkeen ;)

Kahden työpaikan löytämisen (!), kaksiin pääsykokeisiin osallistumisen ja yleisen stressauksen ja todella huonojen päivien (okei, mun ihania synttäribileitä tyttöjen kanssa ei lasketa tähän, oli huippua!) jälkeen voin sanoa, ettei parempaa aikaa voisi olla lähteä Lyoniin takaisin! Menen nauttimaan Lyonin syksystä (toivon todella säiden olevan samaa luokkaa kuin viime marraskuussa...), upeista ystävistäni, ihanista kaduista ja ravintoloista, shoppailusta ja lempparibaareista ja yleisestä hengailusta ihanien ystävien parissa! Viikosta tulee superkiireinen kun on niin paljon ihmisiä, joita tavata ja paikkoja, joissa käydä, mutten valita, nukkua ehtii sitten myöhemmin (en kyllä tiedä koska, työt jatkuu heti takaisin tulon jälkeen...).

Musta tuntuu, että mun pää räjähtää tästä onnellisuudesta ja samalla tästä stressistä kun yritän miettiä milloin tapaan kenetkin. Tällä hetkellä kalenteri sanoo näin: tiistaiyöksi Mialle, keskiviikkona Meredithin kanssa lounastaan ja shoppaileen, illalla Alexin tapaaminen ja yöksi Andrealle (miten niin sovin aina paljon samalle päivälle?), torstaina Fabricen tapaaminen ja myöhemmin Jaden ja Mian kanssa ulos kun perjantai on Lyonista kerta vapaapäivä! Perjantaina au pair -perheen tapaamista näillä näkymin huvipuistosta nauttien (laitteita, iloisia ihmisiä, Croix-Rousse ja hattaraa!) ja illaksi on suunniteltu meno Mian ystävän järjestämiin bileisiin (army-teemalla...) ja sitten lauantaina koulukavereiden kanssa hengaamista ja illalla juhlimista (Barrioon on mentävä!).

Huh. Sunnuntai ja maanantai onkin sitten vielä auki, mutta ehdottomasti Jaden, Mian, Meredithin ja Andrean kanssa haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa <3 Sitten jossain välissä pitäisi vielä ehtiä juhlia pitkään puhuttuja mun ja Aziksen synttäreitä, että viikko on kyllä aika fully booked :D

Palaan takaisin maanantaina 14. marraskuuta ja tulen mielelläni tänne kertomaan miten reissu meni ja minkälaista oli palata kaupunkiin vain viikoksi, sen jälkeen kun siellä oli asunut vuoden :) Eli tulossa kuvapläjäystä ja mahdollisesti sitten sanotaan au revoir mun blogille!

4 kommenttia:

sphi kirjoitti...

Ii ihanaa. Nauti olostas! Kun tuut takasin niin nähään jookos :>

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti oli kiva reissu!! :)

Anonyymi kirjoitti...

niin ootko ton Fabricen kaa yhdessä??

Lotta kirjoitti...

sphi: Minä nautin :) Ja jooo, nähdään <3

Anonyymi: Oli kyllä :)

Anonyymi: En :)