8/29/2010

Lauantai

Viikonloppu meni nopeasti ja näin kaikkea uutta Lyonista. Launtain visiittiin kuului Fourvierin upea katedraali, upea maisema kaupunkiin, roomalainen amfiteatteri, museo ja vanha kaupunki. Sunnuntaina käytiin puistossa nimeltä Parc de la Tête D'or, josta tulee oma postauksensa. En osaa edes selittää kuinka kaunis tämä kaupunki on, joten tässä kasa kuvia:What can I say? J'aime Lyon.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää postaukset on just tylsempiä. Et jaksa selittää mitään, laitat vaan kasan kuvia niin pääset helpolla ja sit noista ei tiedä mistä ne on.

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Blogi kertoo mun elämästä Lyonista joten näitä kuvia tullaan näkeen :) Ja tuossa tekstissä kerron kyllä mistä kuvat ovat, ja kuvat siinä järjestyksessä. Tosin museosta ei ole kuvia, mutta se vasta tylsää olisikin ollut?! :)

Petra kirjoitti...

Mielummin mä katson kauniita kuvia kun lukisin pitkiä tekstejä museosta ja katedraalista... :)

Lo kirjoitti...

Petra: Näin mäkin ajattelin :)

Taru kirjoitti...

Minkälaista on olla kaukana kotoo? Ootko "kestänyt" hyvin? Onko tullu mitää katumusta et harmittaa olla sielä eikä kotona? Oon itekkin miettinyt vaihtoon lähtemistä mut en tiedä onko musta siihen :/

Lo kirjoitti...

Taru: Ihanaa! Poikaystävä on ainut josta on vaikea olla erossa, mutta olen kestänyt oikein hyvin! Ei katumusta tai harmitusta, täällä on niin ihanaa :) En mäkään tiennyt ennen tätä onko musta tähän, mutta halusin kokeilla koska oon halunnut lähteä ulkomaille opiskeleen tai töihin yläasteesta lähtien. Eihän sitä tiedä ilman että kokeilee!