8/31/2010

My hair

1

2

1. Hiukset vappuna 2010. Joo, tämä puspus-kuva on aika karu, mutten löytänyt parempaakaan kuvaa entisistä hiuksistani :D Ja ottakaa myös huomioon, että tuolloin oli vappu... Mulla oli vielä vappuna vähän luonnollisemmat vaaleenruskeet hiukset, mutta mä jotenkin aina - tumman ruskeiden ja jopa mustienkin jälkeen - palaan siihen blondiin, niin kuin kakkoskuvassa näkyy.

2. Hiukset elokuussa 2010. Tähän väriin on päästy ilman koko pään värjäystä. Laitoin kesän aikana vain yhdet blondit raidat hiuksiini, jotta tyvikasvu tasaantuisi ja saisin hiuksiin vähän eloa. Tottakai myös aurinko on tehnyt temppunsa (tosin joka päivä töissä klo 8-16 ja viikonloput kiireisinä, mulle jäi kesälle tasan 2 auringonottopäivää), mutta olen käyttänyt "blondaavia" tuotteita, kuten John Friedan Go blonder -shampoota sekä hoitoainetta ja näiden lisäksi ostin muutama päivä sitten Garnierin Cristal Soleil -hiussuihketta, joka on myös toiminut. 'Blondaavia' lainausmerkeissä siksi, että tuotteet eivät oikeasti blondaa tai värjää hiusta mitenkään, vaan kirkastavat vaaleiden hiuksien omaa väripigmenttiä, jolloin hiukset näyttävät vaaleammilta tai esimerkiksi vaaleat raidat paljon kirkkaimmilta.

Jotkut hömpänpömppä-tuotteet siis oikeasti toimii :p

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi lol mikä pusukuva

Anonyymi kirjoitti...

Siis ostit ton suihkeen ranskasta vai? saaks sitä suomesta? miten se vaikuttaa? kiitti jos jaksat vastaa:)

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Jep
Anonyymi: Täältä ostin, joten en tiedä saako Suomesta. Vaikuttaa niin, että kirkastaa omaa väriä, ja näin ollen tukka näyttää hieman blondimmalta ja kirkkaammalta niin kuin tuossa postauksessakin selitin :)

Anonyymi kirjoitti...

tuo mulle tommonen cristal soleil!! :) espe

Lo kirjoitti...

Espe: Ok tuon :-D <3

Jenni kirjoitti...

siisti tatska!!!

Lo kirjoitti...

Jenni: Thanks, tykkään siitä kans hirmuisesti :)