8/23/2010

Lemppareita - Kynsilakat

Mun teki mieli raahata kaikki mun rakkaat kynsilakat Suomesta Lyoniin, mutta siinä ei olisi ollut järkeä - eiköhän täältäkin niitä saa :p Otin siis mukaani lakat, joita käytän eniten ja ne ovat tässä:

Nudet:


H&M:n kynsien kovettaja, OPI:n Coney Island Cotton Candy ja H&M:n Pink Mist. Tuosta kynsien kovettajastakin tulee sellainen hennon roosan väri kynsille, joten se sopii hyvin kiireisiin aamuihin, kun jotain olisi saatava kynsiin, mutta kynnet ei ole kovin hyvässä kunnossa. Tuo myös kuivuu nopeasti. OPI:n lakat on mun mielestä kynsilakoiksi liian kalliita (16-18e), mutta tämän löysin alennuksesta about 10 euron luokkaa, joten päätin kokeilla onko ne kaiken sen hehkutuksen arvoisia. OPI:n kynsilakkojen sivellin on ihana ja yhdellä kerroksella saa jo kauniin värin. Kestävin lakka, jota olen kokeillut, mutta hinnan vuoksi en ostaisi monessa värissä. H&M:n lakat ovat yllättävän hyviä hinta-laatu-suhteeltaan, vaikka esimerkiksi meikit ovat mielestäni aika heikkoja.

Värikkäät:


H&M:n Blue My Mind, BeautyUK:n Neon Pink, Mavalan Toulouse ja H&M:n Bella's Choise. Taas pari H&M:n lakkaa, joista ehdottomasti ihanin on tuo Bella's Choise, joka on ollut kynsissäni eniten kevään ja kesän aikana. BeautyUK:n räikeä pinkki on joku parin euron Seppälän lakka, joka on näistä laadultaan heikoin, kuivuu aika hitaasti ja väriä tulee siveltimeen aivan liikaa kerralla, mutta jos on aikaa ja kärsivällisyyttä, tämä on ihana. Mavalan lakat on halpoja, noin 4 euroa, joten niitä on tullut ostettua monessa värissä. Laadun suhde hintaan on ok, lakka kuivuu kynsissä suht nopeasti, mutta musta tuntuu että se kuivuu myös kynsilakkapullossa aika nopeasti. Jos pullo on siis avattuna esimerkiksi pari kuukautta, lakka on hieman kökköistä.

Näiden lisäksi pitäisi (lue: haluan) hankkia valkoinen (näyttää ihanalta päivettyneellä iholla), musta sekä klassinen punainen kynsilakka.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kynsilakkoja! :)) Mistä OPI:n lakkoja saa...?

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Tuon OPI:n lakan olen ostanut Sokokselta, joten kaikista Sokoksista pitäisi saada ja mielestäni myös Stokkalta (en ole varma koska Hämeenlinnassa ei ole Stokkaa :D) :)

Pepa kirjoitti...

Löysin sattumalta tän blogin Blogilistalta kun aloin googletteleen löytyykö muita suomalaisia blogillisia Lyonista, jonne oon ens viikolla lähdössä vaihtoon loppuvuodeksi :) Olet ilmeisesti au pairina siellä?

Lo kirjoitti...

Pepa: Jep, nyt oon ollut Lyonissa vähän yli viikon au pairina :) Ihana kaupunki, hienoo että saat kokea tän. Mihin meet vaihtoon? :)

Pepa kirjoitti...

No varmasti! En malttas oottaa lähtöä :) Meen semmoseen kouluun ku Ecole de Commerce Europeenne, sijaitsee vissii jossai aika keskel kaupunkii..?

Lo kirjoitti...

Pepa: Jep, näyttää olevan (google mapsin avulla :p) aika keskustassa mutta näyttää olevan myös tosi lähellä mua! Vissiinkin tässä samassa kaupunginosassa, Croix-Roussella. Ja ihan lähellä toista Lyonin jokea! <3