1/08/2011

Lemppareita - KengätLove, love, love them. Näyttää jaloissa paremmalta kun kuvassa, mutta silti ihan lempparit kengät tällä hetkellä. Käytiin poikaystävän kanssa Ideaparkissa uudenvuodenaattona, eikä mun pitänyt oikein ostaa mitään, mutta kun näin nämä, kauan etsityt ja himotut (olen pariin otteeseen tehnyt kollaasit, joissa näkyy mustat wedget, täällä ja täällä) mustat wedget Biancon hyllyllä, etsin kokoni, kokeilin ja rakastuin. Kävelin niillä ympäri kauppaa ja ihastuin siihen fiilikseen, että kävellessä tuntuu kuin käyttäisi tennareita. Mä rakastan korkokenkiä, mutten omista monia, koska mua vaan yksinkertaisesti alkaa sattumaan päkijöihin tunnin käytön jälkeen. Se näky, kun kävelen baari-illan jälkeen taksijonoon, on jotain ihan hirveää. Hahah, oikeastaan mun poikaystävä on kerran kantanut mut baarista taksijonoon, koska muuten olisi mennyt ikuisuus :D Anywaaay, nämä popot oli mieletön löytö, joita M kutsuu avaruuskengiksi, äiti tönköiksi mutta mä mussuiksi <3 Sopii asuun kuin asuun ja tuo jokaiseen asuun vähän enemmän särmää.

Mä olen lasten kanssa viikonlopun yli yksikseen ja eilen pidettiin leffailtaa hyvän ruuan ja Risto Räppääjän ja Ihmeperheen kera. Tänään lupauduin pelaamaan vähän futista ja sain kutsun teekutsuille lastenhuoneeseen. Joten nyt voisin lopettaa tämän yli puolen tunnin aamupalan - mikä tuntuu aina niin hyvältä viikon kiirehtemisen jälkeen - ja ryhdistäytyä, laittaa tiskit ja lähteä ruokakauppaan. Näin menee tämä viikonloppu :) Ensi viikolla on tiedossa kivaa, kun kaveri palaa Lyoniin, enkä malta odottaa ja sovittiinkin heti baari-ilta pitkästä aikaa perjantaille :p Jokilaivat here we come. Ja myöskin mun lukiokaveri on tullut Lyoniin vaihtoon (on koomista, että maailman pienimmästä kylästä kotoisin olevat törmää täällä suuressa kaupungissa :D) ja sitäkin olisi tarkoitus nähdä. Sitten ensi viikon sunnuntaina M tulee Lyoniin ja me voidaan alkaa suunnitteleen Milanon reissua. A bientôt, laters, nähdään <3

kuva Bianco, koska tiputin oman kamerani tanssilattialle, way to go Lotta

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kirjotat kivasti :)

Anonyymi kirjoitti...

"laittaa tiskit ja lähteä ruokakauppaan" oot ihana äiti siel :D

Anonyymi kirjoitti...

puhut jo ihan normaalisti poikaystävästäs? ja kutsut edellee poikaystäväksi?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :)

Anonyymi: Hahah :D Välillä pitää olla ;)

Anonyymi: Nooo juu

Jenni kirjoitti...

Heheh tuollaisista jutuista niiiin huomaa miten pieni maailma on :-D Oon itekki törmänny pariin sellaiseen tuttuun Lontoossa ihan puhtaasti sattumalta etten olis ikinä uskonu :p Kivaa loppuviikonloppua :)<3

Lilli kirjoitti...

ihanat kengät :) paljon noissa on korkoa?

Anonyymi kirjoitti...

kiva kuitenkin et kirjottelet vaikkei kameras toimi :) vähä tylsää tietty mutta eihän sille mitää voi!

Lady Laetitia kirjoitti...

Mulla sattuu myös päkiöihin piikkikorkokengät, mutta jos se korko on vähän leveämpi niin pystyn käyttämään. Mä suosin myös matalia korkoja, enintään jotain 6 cm korkoa, koska muuten mä oon ihan liian pitkä enkä pysty kävelemään ainakaan näin talvella, jos korkoa on paljon. Hyvää reissuu Milanoon, mäkin haluun!!

Lotta kirjoitti...

Jenni: Jep, ei tää maailma niin iso paikka ole :p Ja loppujen lopuksi Euroopassa kaikki on "lähellä". Kiitos samoin! <3

Lilli: Niin on <3 Mitäköhän heittäisin, Biancon sivuilla ei kerrota ja en osaa arvioida. No sanotaan että ei ehkä ihan kymmentä, ja plato on pari senttiä :)

Anonyymi: Kovasti yritän siitä huolimatta :p Kysyn pariksi viikoksi joko äidin tai poikaystävän porukoiden kameraa lainaan että saa kuvia sieltä Milanosta :)

Lotta kirjoitti...

Lady Laetitia: Jeps, kai munkin pitää alkaa suosimaan enemmän näitä kiilakorkoja ja muutenkin matalampia niin pystyy edes joskus käyttämään :p Ja kiitos paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

tee kysymyspostaus?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Mikset voisi kysyä mieltä painavia kysymyksiäsi tässä? :) Tuskin kysymyspostaukselle on hirveästi hinkua, vai mitä mieltä muut ovat? En vaan usko että siihen tulisi paljon kysymyksiä, ihan hyvin voitte kysellä täälläkin :)

Anonyymi kirjoitti...

no miten pääsit au pairiksi ja minkä ikänen oot?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tuurilla :D Äidin vanhan kaverin työkaveri etsi au pairia ja tämä mun äidin vanha kaveri muisti mut ja lähetti sähköpostia. Vastasin myöntävästi, tapasin perheen ja sovittiin että lähden tänne :) Olen 20 vuotias.