2/21/2011

Biancos

Esittelin jo aikaisemmin mun uudet lempparikengät Biancolta, mutta tässä vielä kuva - jossa näkyy tuo korkokin paremmin - niistä ihanuuksista:



Kiilakorko vaan toimii mulla, jalkoihin ei koske (no okei, nyt kun näillä on pilettänyt perjantain sekä lauantain, voin kertoa että päkijät huutaa apua), kävely on helppoa ja kengät on vaan mun mielestä upeat. Vaikka olisi tylsä asu, ne tuohon siihen sopivasti särmää. Looove.


Nyt on hieman väsy olo kun juhlintaa on takana pari päivää (eihän torstaita lasketa kun kävin vaan parilla?). Perjantaina olin kaverin kaverin synttäripippaloissa, ja oli kiva törmätä pitkästä aikaa vaihtareihin ja uusiin ihmisiin. Tunti sitten kotiuduin eiliseltä reissulta, joka sitten hieman venyi, hahah. Oltiin taas kaverin kanssa jokiveneillä ja tanssittiin jalat kipeiksi. Tämä päivä onkin mennyt sitten pitkään nukkuessa ja sängyssä makoillessa - noustiin me sentään kauppaan hakemaan pitsaa, sipsiä ja limua... Ah, I love sundays. 

Nyt on enää viisi päivää arkea ja sitten alkaa loma! Au pair -perheeni lähtee reissuun ja mä jään Lyoniin yksin, tai noh, saan kyllä ihania vieraita tänne :) Perjantaina mun ei tarvitse enää hakea lapsia koulusta ja lomaa aletaan heti juhlia kaverin kanssa; suunnitteilla on hyvää ruokaa ja juomaa sekä latinoyökerho. Life is good! <3




6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

oot kaunis ja siistit kengät :)

Lotta kirjoitti...

Taru: Kiitos! <3

Anonyymi kirjoitti...

oon miettiny au pairiks lähtöö ja löysin sun blogin niin on kyllä ollu kiva lukee :) suositteletko au pairiks lähtöö? mikä on ollu sulla parasta ja pahinta? onks ollu yhtää vaikeeta?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Ehdottomasti! Jos on mahdollisuus lähteä, niin mene jo! Parasta on uuden maan ja kulttuurin tunteminen, uuden kielen oppiminen, itsestään uuden oppiminen, uudet ystävät! Pahinta on ollut se että suhde meni mönkään. Ajoittain on ollut vaikeaa, mutta kertaakaan en ole ollut halukas lähtemään takaisin kotiin enkä oo katunut lähtöäni kertaakaan. I love it here <3

Jenni kirjoitti...

Jeei kuulostaa kivalta lomalta ;)

Lotta kirjoitti...

Jenni: Arvaa olenko innoissani... :p