2/25/2011

I love Kanye


Jos haluatte samaan aikaan kuunnella mielettömän hyvää musaa, inspiroitua, nauttia naiskauneudesta (Selita Ebanks) ja nauttia tooooodellisesta mieskomeudesta (Kanye, ah, niin komea, lääh), niin katsokaa tämä:

Jotain niin ihanaa puolen tunnin verran <3

Ihanaa on myös se, että nyt on loma! Niin paljon kuin rakastan au pair perhettäni (ja olen varma että ehdin heitä myös ikävöidä), on ihanaa saada välillä lomaa. Perhe lähti reissuun ja mä jäin yksin Lyoniin. Tosin en joudu lomaani yksin viettämään; isi ja äitipuoli tulee kylään lauantaina ja lähtevät tiistaina, ja kaksi kaveria tulee torstaina ja lähtevät maanantaina :)

Tänään on tiedossa loman juhlistamista aika ihanalla tavalla. Mulla on väri päässä ja syön lounasta, sitten lähden kaverin shoppailuseuraksi kaupungille nauttimaan pitkästä aikaa aurinkoisesta säästä. Sitten tehdään ruokaa ja juodaan viiniä ja drinkkejä ja kriiseillään vaatteista. Sitten kaverin kaverin synttäribileisiin ja lopuksi latino klubille. Mun luokkalainen kutsui myös bileisiinsä joten katsotaan mihin tästä vielä päädytään! Anyhow, kuulostaa täydelliseltä perjantailta. Toivottavasti teillä kaikilla ihanilla on myös sellainen! Pus.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä loma siel nyt on? hiihtoloma? :D kauan se kestää?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No joku sen tapainen :D Talviloma :) Puoltoista viikkoa kestää.

Anonyymi kirjoitti...

Munkin mielestä ihana video :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Ihan törkeeeen ihana :)