4/18/2011

Leoleo


Näiden ihanuuksien lisäksi vaatekaapissa on myös baltsut ja paita leo-kuvioisena, ja pitää todeta, että toimii todella hyvin asujen piristäjinä :) Mä joskus talvella katselin leopardikorkkareita Newlookissa, mutten ostanut hyvin istuvia ja edullisia korkkareita kun ajattelin etten ehkä käyttäisi sitä printtiä kovinkaan paljon ja että jos vielä haluaisin, ostan sitten keväällä kun on järkevämpääkin ostaa avokkaita. Kyllä vaan pitäisi ostaa sillon kun löytää hyvät... Ne tuntui ihan täydellisiltä jaloissa ja korkoa oli juuri sopivasti mulle, ja en tietenkään ole löytänyt mitään sen tapaisia sen jälkeen. Toivotaan että osuu kohdalle <3

Mutta joo, mä sain viime perjantaina äitin, isäpuolen, siskon ja siskonpojan vieraiksi tänne mun luo ja en edes osaa kuvailla kuinka ihanaa oli nähdä niitä. Ollaan ehditty tehdä ja nähdä vaikka mitä, huomenna olisi tarkotus pitää shoppailupäivä kun on ne tärkeimmät must-see paikat näytetty :p Lauantaina vein siskoa jokilaivoille bilettämään, täytyy katsoa jaksaako vielä lähteä viikolla näyttämään lisää yöelämää ;) Mä jouduin koko ajan olemaan tulkkaamassa mun siskon ja kaikenlaisten miesten välisiä keskustelu, ja parasta oli seurata keskustelua joka käytiin suomeksi sekä ranskaksi - kumpikaan osapuoli ei ymmärtänyt toista ja juttua riitti :D

Säät on ollu myös ihan mielettömät meille, joka päivä ollut ainakin 20 astetta ja tosi aurinkoista, hieman on siis saatu väriäkin jo :) 

Mä lähden nyt tuonne hotellille viettään iltaa ja laittelen kuulumisia myöhemmin :) Ootte mussuja kaikki!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

just tollain mäkin tykkään käyttää leopardi-printtiä :) en oikein syty millekkää paidoille/housuille/takeille..

Anonyymi kirjoitti...

vitsi siel on lämmin:))

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Multa löytyy tosiaan leo-printtinen löysä kauluspaita, mutta se on kyllä ihan tarpeeksi :p en koe olevani tarpeeks rohkea laittaan housuja tai takkeja, mutta jokainen tavallaan! Asusteiksi sopii tosi hyvin :)

Anonyymi: No jep!! <3

jenni kirjoitti...

Hienoja leopardihuiveja! Oon yrittäny löytää täältä kans leohuivia, just tommoista tuubia tai sit edes semmoista vähän isompaa tavallista, mutta vielä ei oo ainakaan löytynyt.

Siellä on niin lämmin, nyt sun pitää vaan käristää itteäs kunnolla, että sit kun tuut Suomeen, niin voin olla sulle tosi kateellinen :D

Pus pus mussu <3

jadie kirjoitti...

millon reissu miribeliin biitsille lode?????
- u know who (jadieee)

Lotta kirjoitti...

Jenni: Tuo eka on ihan H&M:lta, tuo toka jostain en muista mistä... Mutta ainakin täällä on noita leohuiveja joka kaupassa tänä keväänä, niin luulis sieltäkin löytyvän!! :) Haha joo, hyvin oon saanu jo rajoja itelleni, kyllä tää tästä ;) Oot muru!

Ma Jadie: Saatoin jo laittaa hieman innostuneen kommentin Facebookkiis.... Siis ANYTIME!! Lauantai tai sunnuntai ois täydellinen!!

Katariina kirjoitti...

Tuollaiset pienet leo-yksityiskohdat on kyllä niin kivoja! Nuo huivit on ihania! :)

Lotta kirjoitti...

Katariina: Niin on, ne piristää kummasti :) Tuo ensimmäinen huivi on mun lemppari, se on ihan yli muhkea ja suuri :)