4/15/2011

The time of my life...
Naama kiiltää ja hiukset on (ilman pidennyksiä!!) ärsyttävän ohuet, mutta silti rakastan tätä kuvaa ja rakastan Ankkua, rakastan Lyonia, rakastan tanssimista, rakastan ranskan puhumista, nautin ihan hirveästi täällä olosta, täällä on lämmintä, ihania ihmisiä ja hyvä olla. 


Kirjottelen myöhemmin paremmin kuulumisia - sitten kun ehdin, saan tänne meinaan huomenna vieraita viikoksi :) Mutta elossa ollaan, lasten kanssa menee hyvin, mun kaverit on ihania, käyn bilettämässä ja tanssimassa, oon saanut ekat rusketusrajat, ranska sujuu jotenkin... Itseasiassa huomenna lopetan ranskan opiskelun, mutta aion kyllä yrittää jatkaa opiskelua itsenäisesti. Koulukaverit kertoo välillä missä menevät niin voin opiskella samaan tahtiin samoja asioita ja onneksi on tyyppejä joiden kanssa puhua ranskaa. Mä näin tänään mun kaveria koulun jälkeen ja olin aidosti ylpeä ja onnellinen siitä, että mä pölpötin ranskaa ongelmitta pari tuntia (jos ei siis lasketa sitä, että pari kertaa sanoin että hidasta nyt vähän ja selitätkö tän ja tän sanan mulle).

Mä olen valehtelematta kirjottanut uusiksi kolme kertaa postauksen, jossa pohdin ja mietiskelen mun tulevaisuutta. Tai noh, tulevaisuutta ja tulevaisuutta, lähinnä tuonne kolmen kuukauden päähän olen yrittänyt nähdä :D Asiat alkaa kuitenkin selkiintyä ja kirjoittelen teille hieman myöhemmin mun suunnitelmista... :)

Mutta tällä hetkellä aion vaan nauttia ja elää hetkessä. Kalenterissa onkin ainoastaan lasten - ja myöskin siis mun - huomenna alkava kevätloma, mun vieraiden kanssa oleminen viikon verran, mahdollinen Marseillen reissu, Pariisi toukokuussa ja kesäkuinen pikavisiitti Suomeen serkun ylioppilasjuhliin :) And for me, it sounds just perfect :p... And I've never felt this way before

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva kuulla susta pitkästä aikaa! sulla on kiva tapa kirjottaa ja haluisin et postailisit vähä useemmin.. :(

Anonyymi kirjoitti...

rusketusrajat?? kuinka lämmin siel oikeen jo on :D

Taru kirjoitti...

ootko päättäny jäädä sinne opiskeleen??

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Toki mäkin haluaisin kirjoitella useemmin, ei vaan oikein ole ollut motivaatiota tai inspistä, ja on ollut hirveästi kaikkea muuta :) Yritän parantaa tapani!!

Anonyymi: Koko viime viikko oli 20-25 asteista :) Alotin pari viikkoa sitten aurinkokapselit ja mun mielestä ne vaikuttaa tooosi positiivisesti, väri tarttuu hieman nopeampaan :)

Taru: Voih, kumpa olisin päättänyt jotakin! :D Näistä pohdinnoista kuullaan vielä :)

Anonyymi kirjoitti...

vaikutat sika onnelliselta siellä :) toisaalta ei mikään ihme jos on helppoo perheen kaa, biletät ja otat arskaa ja meet marseillee ja pariiisii :D mikäs siin ollessa

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Mä olen tosi onnellinen täällä :) Käytän myös sanaa riemuidiootti aika usein... :D Mutta joo, kyllä täällä kelpaa olla!

rva ruusunen kirjoitti...

Oi Lode, ihanaa! Tästä tuli niin hyvä mieli, kiitos <3

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Höh voi kiitos <3 olet muru!

Jenni kirjoitti...

Sun hiukset on ihanat vaikka tekisit mitä, älä yhtään yritä:p<3

Lotta kirjoitti...

Jenni: En pysty uskoon sun lausettas sun blogin viimesimpien hiuskuvien jälkeen... Kiitos tsempistä kuitenkin ;D

sphi kirjoitti...

Voi haleja sinne<3 Täälläkin aurinko alkaa paistella päivisin kivasti (rusketusrajat vielä kaukana ;DD) - kesää odotellessa! Nauti vieraistas ja tsemppiä kevääseen :)

Lotta kirjoitti...

sphi: Haleja sinnekin! On ikävä <3 Ja hyvä että sinnekin alkaa aurinko paistaa, kyllä ne rusketusrajatkin sieltä tulee ;)

Anonyymi kirjoitti...

oot kaunis täs kuvas, tosi luonnollinen jotenki:) onks ranskassa paljon blondeja??

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! :) Hmm no yleisesti ranskalaiset on aika tummia, mutta siis jo on blondejakin :) Vaikka multa on tullu muutaman kerran jopa metrossakin kysymään että "Mistä oot kun oot noin blondi?" :D