7/07/2011

Finlande

Hehe, oon unohtanut kertoa siitä, kun kävin Suomessa. No ei se haittaa, nyt taas kattelin koti-ikävissäni kuvia ja oikeesti, mulla on ihan hirveä ikävä mun perhettä ja kavereita <3 Mutta laitanpas teillekin muutamat kuvat reissulta tälleen kuukauden jäljessä...

Seriously, onko söpömpää kun tämä Ennin koira?

Noi korvat hahah <3
Aurajoki, Turku
Vielä kun noihinkin jokilaivoihin saataisiin yökerhot :p
Onneksi en ollut ainut, joka paperit nähtyään mietti ainoastaan hyvää piilopaikkaa todistukselle.
Ella-serkku <3
Isin koira Emma puspus
Täällä Lyonissa tulee hassuja juttuja ikävä; tietysti perhettä, ystäviä ja rasvatonta maitoa, mutta myös sitä että siellä on takapihoja. En edes muistanut kuinka kivaa onkaan istuskella varsinkin iskän ja äitipuolen takapihalla, kaikki saman pöydän ääressä ja syödä ja jutella pitkään iltaan. Isi ja Anne, voidaanko pitää jotkut grillailut kun tuun takas!!!
Jenni ja Anni <3
Ella <3
Kata <3
Mia ja Lilli <3


Hassua kuinka jo odotan Suomeen menoa. Oon tosi innoissani, että saan hengailla kunnolla, ajan kanssa mun perheen ja sukulaisten kanssa. Saati sitten kavereiden kanssa... Mua harmittaa kun mulla on jäänyt niin monet synttärit, tuparit, kihlajaiset ja vaikka mitä väliin, mutta onneksi pian aikaa ystäville <3 

Mulla ei ole mitään hajua mitä tulen Suomessa tekemään, koska odottelen vieläkin sitä ahaa-elämystä opiskelujen suhteen... Mutta ensin aionkin vaan nauttia perheestä, sukulaisista ja ystävistä, etsiä töitä ja asustella alkuun kotona (porukoilla siis) tai kaverin luona (Ella onko tarjous edelleen voimassa? Ei mulla oo paljon vaatteita) ja vaan asettua, rauhottua ja miettiä mitä haluaisin. Kyllä mä joskus keksin mitä haluan tehdä tai opiskella. Sitä ennen yritän saada töitä, säästää ja lähteä ensi vuonna Venezuelaan häihin. Mun on pakko. Mua pyydettiin kaasoksi.


Kaasosta puheenollen, mun pitää nyt rientää kun tunnin päästä pitää olla keskustassa ja mennä Marylandin kanssa lounaalle ja shoppaileen (lue: kuolaan kun Maryland shoppailee). Vaikka odotan Suomea, oon silti innoissani että saan viettää täällä vielä yli kuukauden, nauttien lomasta ja ystävistä!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vou suostuitko kaasoksi siis!! siistii!!

nanna kirjoitti...

vaikutat tosi iloselta ja onnelliselta aina :) meneeks sul koskaa huonosti haha? :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Se jäi hieman auki - siis tottakai haluaisin, mutta mun menoni sinne riippuu niin paljon siitä, että löydänkö Suomesta töitä :( Hope so!!

nanna: Oh dear you have no idea :D

Anonyymi kirjoitti...

aahaha albiinolillura :--)
oottesöpöjä!
t.meitsi

Anonyymi kirjoitti...

asutko turussa???

Jaana kirjoitti...

ihana, ikävä takapihoja :D eiks siel sit oo yhtää omakotitaloja? :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hahaha mikä albiinolillura :D <3 Oot mussu!

Anonyymi: Asuisinkin! Kävin siellä serkun ylioppilasjuhlissa :)

Jaana: Hahah mitä ihmeellisimpiä ikävän kohteita :D No tietysti on myös omakotitaloja, kun menee reilusti keskustan ulkopuolelle. Jos menee kaaaauas keskustasta, melkein out of Lyon voi löytää ihan kunnon takapihoja :)

Anonyymi kirjoitti...

No TOTTAKAI grillaillaan!! Ja sä voit pitää meille taas vaatekirpparin...pitääkin alkaa hioa taistelutaktiikkaa ;) Miss you, A

Lotta kirjoitti...

A: Joo, on kyllä vaatetta kertynyt ihan hyvin että saadaan hyvät kirpparit taas pystyyn! ;) Mullakin on ikävä, en malta oottaa elokuuta!!