7/03/2011

Finally see what it means to be living


Miksi kaikkien pitää lähteä? Inhoan hyvästejä, inhoan että nyt pitäisi vaan halata ja sanoa heipat mun upeille ystäville, joiden kanssa on jaettu niin paljon. Andrea (kuvassa keskellä) lähtee huomisaamuna kohti Caracasta. Se on mulle ihan älyttömän tärkeä ja se on auttanut mua vaikeiden asioiden yli ja se on saanut mut nauramaan ja se on saanut mut ostamaan lisää kaljaa vaikkei pitäisi. En saisi olla niin dramaattinen, koska tulen näkeen tän tyttösen marraskuussa, mutta siihen on niin pitkä aika. Eikä se ole pelkästään Andrea, vaan Nina lähti perjantaina, Rike lähtee kahden viikon päästä. Jotenkin niin tyhjä olo.

Mutta plah, stay positive, paluulentoa Suomeen ostaessa tajuttiin aupair-äidin kanssa, että menopaluu tulisi halvemmaksi kuin vaan yhteen suuntaan lento. Niin me varattiin mulle lento siis takaisin Lyoniin, tulen marraskuun 8. päivä tänne käymään :) Ja Andrean nään siksi, että se aikoo jatkaa aupairina samassa perheessä myös kesän jälkeen, se menee nyt vaan hoitaan paperiasioita kuntoon. Se jo lupas mulle, että saan sitten asustaa niillä muutaman päivän ja samoin Aziz on sanonut että sen luona saa hengailla, joten katsotaan kauan sitten oon Lyonissa! Voi olla silloin teen Pariisin reissun, koska se taitaa nyt jäädä väliin :)

Eli eiköhän tämä tästä. C'est la vie ja hyvät ystävät pysyy aina mukana vaikka välimatkaa olisikin. Pitää muistaa, että se on rikkaus saada ystäviä ympäri maailmaa - sitten tulee kutsuja beach häihin Venezuelaan ;) Tai sitten yksi vaihtoehto on tämä Meredithin idea: Let's all buy a big house and live in it together, forever!!!

Nyyhkymusaa ettei itku vaan lähtis pois:9 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Aaaah miten huippua että pääset sinne pian jo uudestaan! Mahtava perhe sulla ollut siellä selvästi, hienoa että tarkoitus on pitää yhteyttä jatkossakin :) Ja tosiaan sama myös uusien kavereiden kanssa - todellakin kannattaa pitää yhteyttä ja vierailla toisten luona aina kun mahdollisuus tulee :)

Lotta kirjoitti...

Munkin mielestä se on ihan mieletöntä että pääsen tänne niinkin pian uudestaan :) Tietty jotkut lähtee samoihin aikoihin pois, mutta kavereita kuitenkin pysyy täällä. Ja pitää tosiaan vaan muistaa että on upeaa että on kavereita ympäri maailmaa mutta kun.. on aika rankkaa :(

Anonyymi kirjoitti...

mistä oot tutustunu noihin kaikkiin?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Nuo tytöt on kaikki samasta koulusta :)

Anonyymi kirjoitti...

siis mistä koulusta..? sori en tiedä mis koulut oot ollu :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hah joo, sanoinpa epäselvästi... Opiskelin ranskaa viitisen kuukautta ja nuo kaikki kävivät/käyvät samaa koulua, opiskelevat siis ranskaa :)

Anonyymi kirjoitti...

just tuolla asenteella sun pitää olla, että on vaan huippua että sulla on kavereita esim jenkeist ja venezuelasta!! käyt sit niiden luona jne :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Niimpä :) Heti Suomeen palattua alan säästään Venezuelan reissuun mikä tapahtuu sit vuoden päästä :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Niimpä :) Heti Suomeen palattua alan säästään Venezuelan reissuun mikä tapahtuu sit vuoden päästä :)