9/01/2010

Parc de la Tête D'or

Melkein koko viime sunnuntai meni puistossa nimeltä Parc de la Tête D'or, johon rakastuin täysin! En edes tiedä kuinka suuri toi puiston alue on, enkä myöskään tiedä kuinka paljon siellä oli ihmisiä. Alueella on tilaa ja tekemistä kaikille; lapsille, perheille, nuorille, vanhoille, lenkkeilijöille, joogan harrastajille, piknikillä oleville, arskaa ottaville, futiksen tai sulkapallon pelaajille, eläimiä katsoville... Ai niin ja löytyy sieltä myös kasvihuone, missä on erilaisia eksoottisia kasveja ja puita.
Kun näin tän paikan, päätin että asun siellä koko ens kesän enkä koskaan lähde pois. Tahdon ottaa siellä aurinkoa, olla piknikillä, ajaa potkuveneellä, syöttää sorsia ja tuijottaa norsuja 5 tuntia putkeen.Näin ekaa kertaa norsun ja kirahvin, joten olin aika kikseissä. Oon myös kikseissä tosta veden väristä, miten voi olla noin kaunista? Tänne pitää tulla piknille kavereiden kanssa ja kävelyille ja potkuveneileen Mikon kanssa, ihana paikka!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksei Suomessa ole tollasia paikkoja?! :))

Anonyymi kirjoitti...

Kylhän sitä tollasta vettä saa muokkaamalla ;)

Lo kirjoitti...

Anonyymi: No aijaa?! Suomen puistot ei ole mitään tän tapaisia, ja jos sellainen eläintarhan kera löytyisi, olis sinne varmasti pääsymaksu!

Anonyymi: En ole muokannut noita vesikuvia yhtään, believe me :p Joihinkin eläinkuviin muokkasin vähän kirkkautta jne, koska ovat kaukaa zoomilla otettuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Ketä kiinnostaa eläinkuvat?!? :DD

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Mua! Ihan sikana!

kata kirjoitti...

Lottaa ! Sitte ku tullaan sinne niin sulla pitää näyttää noi kaikki ihanat paikat ! :)

Lotta kirjoitti...

kata: En malta odottaa että tulisitte ja saisin suunnitella kaikkee ihanaa :) Noi puistot ja eläimet, joet ja kahvilat, shoppailutaivaat ja baarit! Tulkaa jo <3