6/30/2011

Koti-ilta L:n kanssa

Mä saatoin lapset tiistaina lentokentälle ja siitä asti on ollut hieman hassu olo. Mä en ole enää niiden kanssa. Mä en ole enää töissä. Mutta vaikka on hieman haikea olo, samalla mulla on myös lomafiilis. Mä olen lomalla, mulla ei ole mitään, saan nauttia koko kesän! Tosin teen pieniä babysitter-hommia ja heti lauantaina pidän huolta kahdesta pojasta, meinaan kelpaa se pienikin ylimääräinen raha.

Miksi mä jäin sitten tänne kesäksi vaikka työt loppuivat? Koska mä rakastan Lyonia. Ja koska päätin tulevani täältä kotiin elokuussa, haluan nauttia Lyonin kesästä (jos siltä kuumuudelta pystyy) kaikin mahdollisin tavoin ja vielä hengailla mun kavereiden kanssa joista jokainen lähtee kesän jälkeen omille teilleen - Venezuelaan, Pariisiin, Jenkkeihin, Ouluun... Mä olen saanut elämääni niin upeita ihmisiä, että jos mulla on vielä mahdollisuuksia olla niiden kanssa, otan siitä kaiken irti!

Kavereista päästäänkin siihen, että mun koti-ilta vaihtuukin ehkä jokilaivoihin kun koulukaverit just soitteli josko lähtisin ulos. Andrea lähtee kohti Caracasta sunnuntaina joten haluaisin kyllä nauttia mun yhden lempparitytön kanssa vielä näistä illoista. Mutta kun oon tuon yhden luona niin mitäköhän se sanoo jos lähdenkin.. Se on muutenkin ollu jotenkin kireänä tänä iltana eikä oikein lämmennyt mulle vaikka oon yrittäny kaikenlaista... Suuttuukohan se jos lähden? Jos kuitenkin kapuan sen viereen kun tuun aamuyöllä kotiin?

Noh, täytyy kattoo maltanko lähtee sen vierestä :) Ja sen hooditkin on kivat ja tykkään, siis rakastan noita isoja ikkunoita:Ja tässä mun komea:Jade ja Quentin lähti Sloveniaan, mä hengaan ton kanssa ja se varmaan suunnittelee itsemurhaa tosta ikkunalaudalta. Mä minkään miehen kanssa hengais, miehet on tyhmiä, niistä on vaan harmia, ne ei tajuu mitään ja on sieltä kuuluisasta. Mutta eipä toikaan musta tykkää :D Paitsi kun annoin sille palan pekonia. Nyt se nukkuu mutta äskön se minku ja manku ihan hirveesti, varmaan ikävä mamia ja isiä. Mutta se on silti ihan kiva.

Joo, mä alan nyt meikkaan ja lähden viettään - toistaiseksi ainakin - viimeisiä iltoja mun ihanien tyttöjen kanssa. Huomenna lounastellaan viimeistä kertaa perus kokoonpanolla, minä, Meredith, Maryland, Andrea ja Rike. Tuntuu niin hassulta hyvästellä kaikki. Mutta vielä sitä ei tarvitse tehdä, joten nyt nautitaan elämästä ja kavereista!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahahaha ihana postaus, mun karvavauva on oikeen edukseen :DD koita parjailla sen hirvion kaa, raapiminen means love <3

Anonyymi kirjoitti...

hahahaa :D

Jaana kirjoitti...

hahaha hauska :D söpö kisu!

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Joo kyllähän mä nyt yhden karvapallon kanssa pärjään <3 Kai...

Anonyymi: Hehee :D

Jaana: :D Se on söpöliini