10/09/2010

Parasta juuri nyt

Ellie Goulding, koryröykkiöt tylsän asun piristyksenä, Anne Frankin päiväkirja, muotilehdet, hämärät illat, day birger et mikkelsen, lämpimät päivät (eilen ja tänään 25 astetta), kynttilät, Eat pray love -leffa ja Julia Roberts, haaveilu, Mavalan kynsilakat, pitsi, pitkät hiukset, Floressance-käsivoide, muhkeat huivit, trenssi, Longchamp, nukkuminen, se ettei tiedä tulevaa, vanilja, karnevaalit ja karusellit, silkkipaita, Jenni Vartiainen, ajatusten kirjoittaminen, kynttilän valo, parveke, meikkikokeilut, se, ettei ole väliä kauan etsimisessä menee, kunhan sillä välin nauttii elämästä

  
 

 
 

19 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Siis aivan ihana postaus! Jotenkin niin.. aito :) Kauniita kuvia, ihania juttuja! Onko tuossa vikassa kuvassa kenties lapset, joita hoidat?

Lotta kirjoitti...

Annukka: <3 Kiitos paljon ihanasta kommentista. Ja joo, siinä on lapset, eikö ookkin hieno sensurointi? :p

Anonyymi kirjoitti...

ellie <3<3

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No aijaa <3 <3 Parasta syysiltoihin!

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus :) mut miksei sua näy missää??

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :) Hmm, harvoin koen naamani niin julkaisukelpoiseksi ;)

Anonyymi kirjoitti...

toi vika kuva on hauska :D

Anonyymi kirjoitti...

kaupunki näyttää tosi kauniilta. ois kiva nähä siitä enemmänki kuvia, vai ootko joskus laittanu siitä kuvia enemmän..?

R kirjoitti...

"se, ettei ole väliä kauan etsimisessä menee, kunhan sillä välin nauttii elämästä" on sanottu tosi kivasti :) saako kysyy et mitä etsit? :))

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Jep :D

Anonyymi: On kaupungista jonkun verran tullut laitettua kuvia. Kuvat löytyy kaupunki-tunnisteen alta :) Ja niitä tulee aivan varmasti lisää!

R: Kiitos :) Mä etsin kaikkea; sitä, mitä tekisin au-pairina olon jälkeen, mihin kouluun haen, mihin muutan, mikä musta tulee vai tuleeko mitään. Mutta niin kuin sanoin, kunhan sillä välin nautitaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

tossa sanot ettet tiedä mihin kouluun haet jne, niin mitä kouluja oot käyny sitten nyt? minkä ikänen oot??

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Olen kirjottanut ylioppilaaksi ja nyt vietän jo toista välivuotta lukion päättymisen jälkeen. Parikymppinen.

Anonyymi kirjoitti...

sairaan ärsyttävää että sulla on blogiarkisto, tunnisteet + muut tuol alhaalla, ärsyttävää aina rullaa sinne asti kattoo joku juttu.....

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Mä tykkään tästä näin, kuvat pääsee paljon paremmin esille ihan yksinään :)

Anonyymi kirjoitti...

eikö pitäny tulla sitä infoa au-pairina olemisesta...

Anonyymi kirjoitti...

Onks Mufen meikit hyviä? Oon pohtinu kauan että raaskisko :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tulee tulee :)

Anonyymi: Joo :) Kuvasta puuttuu myös yksi MUFE:n peitevoide, joka tekee parhaansa mun tummien silmienalusten peittämiseksi. Tuo Mist and Fix on tosi hyvää, pitää meikin paikoillaan pitempään + sillä saa fiksattua naamaa päivän aikana. Tuo HD Foundation sitten ei ehkä ole parasta mulle? Ei vedä vertoja Sensain meikkivoiteelle mutta käytän kyllä ilomielin loppuun!

Anonyymi kirjoitti...

miksei toi hd foundation oo sulle hyvä? kun sitä just oon miettinyt kun sitä aika monessa paikassa hehkutetaan :) paljon tolla mist and fixillä on hintaa?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tuntuu, ettei se ole mun pintakuivalle iholle oikein omiaan. Jos olen levittänyt oikein kunnon kerroksen kosteusvoidetta + laitan sellasta sävyttävää voidetta tuon kanssa samaan aikaan, niin sillon iho näyttää hyvältä. Mutta jos on kiire ja haluaa päästä helpolla, en suosittele tota, mutta se voi olla toisenlaiselle iholle ihan erilainen! Ja toi Mist and Fix puteli on 19,90 ja pienempi on 9,90.