10/29/2010

Uutta huoneessa

Me ollaan syysloman aikana järkkäilty ja muunneltu kämppää ja mäkin olen saanut huoneeseeni muutamat ihanat jutut. Olen tehnyt aikaisemmin postauksen mun huoneesta, ja sen näät tästä. Otin kuitenkin uudistuneesta huoneesta kuvia, mutta se ei ole vielä ihan valmis - vain ilman viimeistä silausta (eikö kuulostakkin paremmalta kuin se, etten ole jaksanut vielä ripustaa verhoja?).

Mulla on nyt paljon enemmän säilytystilaa, jota tuo esimerkiksi Ikean hyllykkö vaatekaapissa - sinne saa vaatteet ja laukut, joita käytän harvemmin sekä osan kirjoista ja dvd:istä. Ikean valkoiset laatikot ja korit tuo myös enemmän järjestystä, kun kaikille on paikkansa. Laitoin sänkyyni yhden patjan lisää ja se näyttää ja tuntuu heti ihanammalta, kesäkengät on melkein järjestyksessä, säkkituolissa (joka on mun mielestä tosi tyhmässä asennossa tuossa kuvassa...) on kiva lueskella ja lopuksi, tuo pöytä on ihan mielettömän hieno! Siinä on lasinen pinta, jonka alapuolella on muutama sentti tilaa tavaroille ja mä päätin laittaa sinne alle mun lempparikirjoja, kauniita lehtiä ja pari kehystä. I looove it! Ja kaiken kruunaa synttäreiden kunniaksi saatu kaunis kukka <3


Tykkään huoneestani vaan enemmän ja enemmän, koska nyt se on jotenkin selkeämpi ja avarampi kun sain suuren puisen kirjahyllyn tilalle tuon kauniin, ihanan pöydän sekä selkeän valkoisen hyllykön. En halua muuttaa tästä huoneesta koskaan pois! (Okei äiti, haluan haluan...)

Tässä kun on siivoiltu ja järkkäilty kotosalla alkuviikko (tosin keskiviikkona kävin shoppailemassa ja ostin sukat, kuinka hurjaa, mutta oli ihanaa juoruilla!), ajattelin jos kävisi Tête D'orissa (klikkaa tästä niin pääset puistosta kertovaan postaukseen) viikonloppuna, katsomassa onko eläimet vielä ulkosalla. Tiedän sitten mitä suunnitella ensi viikolle kun äiti, kummitäti, serkku ja serkun äiti tulee vierailulle. Can't wait! <3

Pakko laittaa loppuun vielä mun äitin lähettämä synttärikortti:

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koska pääsit ylioppilaaks? oot ollu ihan tumma! mikä on sun oma väri?? onnee :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan sairaan kiva huone :) se oli ennenkin mut nyt huomaa että se on paljon selkeempi ja "sun"näkönen :)

Anonyymi kirjoitti...

näyttää että sulla on aika paljon tavaraa, miten sait ne ranskaan tuotua ja miten sit saat ne takas suomee?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Pääsin ylioppilaaksi vuonna 2009 eli puolitoista vuotta sitten pää oli ihan tumma :) Mun oma väri on sellainen tummanruskea, maantienvärinen :)

Anonyymi: Mä tykkään tästä ihan mielettömästi! Ja se on nyt selkeämpi ja avarampi, joten se on ihan mun makuun <3

Anonyymi: Joitain tavaroita lähetettiin etukäteen tänne. En edes haluaisi miettiä tuota takaisin raahaamista, I have no idea :D Se on sen ajan murhe :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei osaatko kertoa jotain mitä Lyonissa kannattais nähdä kun tulee käymään? Marraskuunlopussa tulossa ja olis kiva tietää missä kannattaa aikansa käyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana huone!!!

Lady Laetitia kirjoitti...

Kommentoin nyt tännekin :) En tiedä miten Ranskassa, mutta Italiassa ainakin rakastin kaikkia lehtiä, mitä siellä oli. Ne olivat niin paljon parempia kuin Suomessa, vaikka en niistä mitään ymmärtänytkään. Ja ne oli halpoja ja kerran myös sain chanelin ripspivärin kaupan päälle! Monesti mietin siellä ollessani, että miksi olen syntynyt Suomeen? Pidin niin paljon enemmän Italiasta :)

Lotta kirjoitti...

Lady Laetitia: Kyllä!! Täällä muotilehdet on muutaman euron (kalliimmat ehkä viittä euroa), en ymmärrä miten samat lehdet voivat olla Suomessa jopa kymmenen euroa?! Ranskassa (ja varmaan Italiassakin sitten) saa ihan hirveesti erilaisia kylkiäisiä. Esim. ostin silmänympärysvoiteen ja sain lisäksi kaksi Chanelin kasvovoidetta, Lancomen kasvovoiteen, Estee Lauderin seerumin... Kyllä kelpaa! :p Suomessa mukaan annetaan ehkä just ja just jotain shampootestereitä mitkä riittää yhteen kertaan.

Lady Laetitia kirjoitti...

No niinpä, kaikki kaverini olivat ihan järkyttyneitä, kun kerroin että Suomessa tälläinen lehti maksaisi ainakin varmaan 12 euroa, ja mä en todellakaan maksa niin paljon lehdestä! Myös lehtikioskit mitä Italiassa oli, oli todella hienoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin saisko jotain vinkkejä miten käyttää aika Lyonissa?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Maltas nyt :p Kauanko olet täällä? Itse mietin juuri samaa, kun saan tänne vieraita, jotka ovat vain kaksi kokonaista päivää, että miten näyttää lyhyessä ajassa mahdollisimman paljon :) Must-go paikka on Fourvierin katedraali, joka näkyy melkein joka paikasta kaupungilta katsoen, koska on ylhäällä rinteellä. Vaikkei katedraalit kiinnostaisi, täältä näkyy melkein koko Lyon <3 Siitä löytyy joitain kuvia täältä: http://meandlyon.blogspot.com/search/label/kulttuuri

Sitten jos haluaa shoppailla, niin suosittelen suurta ostoskeskusta Part-Dieulla, ostoskeskuksen sivut: http://www.centrecommercial-partdieu.com/

Jos suuri (ja hieman sekava) ostoskeskus ei houkuta, niin suuntaa Rue de la Républiquelle, suurelle ostoskadulle (http://en.wikipedia.org/wiki/Rue_de_la_R%C3%A9publique)

Ainiin, tosiaan tuolla Fourvierin lähettyvillä on roomalainen amfiteatteri ja siitä ajasta kertova museo, jos historia kiinnostaa.

Tää on vaikeaa kun en tiedä kauan olet! :D

Jos säät sallii menkää Par de la Tête D'oriin vaikka piknikille tai ihmettelemään joitain eläimiä, joita pidetään vielä ulkona. http://meandlyon.blogspot.com/2010/09/parc-de-la-tete-dor.html

Mutta eiköhän näillä muutama päivä mene, kysele lisää jos haluat, ja jos olet pidempään :)

Anonyymi: Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

kaunis huone :) saitko siis noi huonekalut omaks vai häh? siis ostettiinko ne sulle, mitkä tuolla on sun omaa??

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :) Ei ei, en saanut, ne on perheen omat, mun huoneessa siis vaan "lainassa". Mä en raahannut tänne mitään huonekaluja, koska tiesin että kaikki tarvittava olisi jo huoneessa, mutta kaikkea pientä olen ostanut kuten korit, laatikot ja peilin.