9/06/2010

Bonne nuit

Illat Lyonissa on ihania. Pimenee, viilenee, tuulee vähän... Lueskelen ranskaa, kirjoja, lehtiä, rauhotun päivän tekemisistä, pidän parvekkeen ovia auki ja kuuntelen liikennettä (miks metrojen pitää pitää niin hirveetä meteliä?). Ja tietty kuuntelen musaa uudella puhelimella!


1. Mun nukkumisnurkkaus; yöpöytä, lukuvalo, kynttilä, kirjoja, kännykät.
2. Maisons du Monde -sisustusliikkeestä ostettu vaniljan tuoksuinen kynttilä on ihana, mutta en ole vielä päässyt polttamaan sitä lämpötilan vuoksi. Kun päivällä on 20-30 astetta, ei tee mieli polttaa kynttilöitä, mutta kyllä ne illat vielä viilenee.
3. Tällä hetkellä lueskelen Rachel Zoen Style A to Zoe -kirjaa, mikä on todella inspiroiva ja noh - luksusta täynnä :p Tilasin kirjan vajaa vuosi sitten, mutta vasta täällä olen lukenut sitä, ihan pian kokonaan. Rakastan Zoen tyyliä, mikä näkyy kirjassa paljon ja on myös ihana päästä kurkkaamaan Zoen omaan asuntoon. Julkkisten tyylejä (tietysti Zoen avulla), Zoen projekteja, ihanien suunnittelijoiden ihania luomuksia, vinkkejä ja ohjeita omaan tyyliin!
4. Hahah ja niin kuin näkyy, mun ranskan opiskelu on tällä hetkellä Cosmon suomentamista, tosin tuolla tavalla oppii yllättävän hyvin ja onpahan kiinnostava aihe suomentaa ;)
5. Puhelimeen ei mahdu hirveästi musaa, mutta tällä hetkellä siellä on rauhallista musaa Kate Nashilta, Regina Spektorilta ja jotenkin olen ihastunut Beyoncen ihanan rauhallisiin biiseihin kuten Halo, Sweet dreams, Satellites, Ave Maria, Smash into you ja Disappear. Kaikki ihania iltaan! Toki sieltä löytyy myös vähän menevämpää kuten M.I.A, Black Eyed Peas ja The Sounds.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun huone näyttää kivalta, ois mukava nähä enemmänki!

Taru kirjoitti...

Mistä oot tilannu ton kirjan? :)

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Tulossa on huone-postaus :)
Taru: cdon.comista :)

nella kirjoitti...

Näistä postauksista saa itselleen sellaisen järjettömän Pariisikaihon! Minäkin haluan sinne!

<3

Lo kirjoitti...

nella: Pariisissa ois kyllä ihanaa käydä, ja aionkin kun näin "lähellä" ollaan :) Pus <3

reetta kirjoitti...

ois kiva nähä sun huoneesta tai siit asunnosta enemmänki. että miten siel ranskas asutaan :)

Lo kirjoitti...

reetta: Viimeistään alkuviikosta tulee postaus huoneestani (asunnosta ei tule postausta), kunhan saan parit uutuudet myös kuvattua :p