9/21/2010

Lemppareita - Paidat

Lyonissakin alkaa hiljalleen viilentyä ja aamuisin on joutunut turvautumaan nahkatakkiin tai bleiseriin. Silti päivemmällä, kun asteet nousee reilusti kahteenkymmeneen, saa vielä pukeutua kevyesti ja nämä seuraavat paidat on tällä hetkellä ihan lemppareita; aamuisin juuri sopivan lämpimiä takin kanssa, päivällä ihanan kevyitä sellaisenaan.


Musta sifonkinen löysä kauluspaita on tilattu Nellyltä ja vaalean puuterin/roosan sävyinen ihanasti laskeutuva paita on ostettu Lyonista, Nafnaf-liikkeestä. Eivät tunnu miltään päällä, näyttävät kauniilta "sifonkisen" matskunsa puolesta, menee farkkujen sekä hameiden kanssa. Love.

Toisessa ja kolmannessa kuvassa näkyy myös mun lempparikorut tällä hetkellä, jotka on melkein joka päivä ranteessa ja sormissa. Nomination-korut muistuttaa kaikista, jotka on niihin paloja ostaneet; äiti, iskä, äitipuoli, poikaystävä, sisko ja kaverit. Lempparisormukset näkyy myös tässä postauksessa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikset voi näyttää naamaas

Anonyymi kirjoitti...

kivat kiharat - taas! :)) mut mikset näytä kasvojas meille :)

Anonyymi kirjoitti...

minkälainen hintataso ranskassa on? siis noi vaatteet ja kengät jne?

annie kirjoitti...

<3 kivaa, ihanaa!! :)
mä täälä luen tenttiin, ja skippaan parit hassut luennot tässä samalla! (WHATEVER!) :D
pian nähdään <3 tuo mulle vähä lämpöö sieltä. terveisiä kimmulta!

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Ei huvita

Anonyymi: Kiitos :) Ei ollut hyvä naamapäivä ;)

Anonyymi: Samantasonen kun Suomessa, ehkä hieman alhasempi. Tosin täältä löytää jotain tosi kalliilla ja jotain tosi halvalla - ihan niin kuin Suomesta.

Annie: <3 Me nähdään viikon ja yhden päivän päästä! Aika menee oikeesti tosi nopeeta :) Tuon sulle lämpöö ja haleja. Terkut takas!