9/08/2010

Silkkipaita

Mä oikeasti haluan ja tarvitsen silkkipaidan (mistä puhuin jo syksy-postauksessa) ja mulla onkin kovat toiveet viikonlopulle (jep, shoppaileen :p). Silkkipaita palasi taas mieleeni, kun löysin täältä kuvan Kim Kardashianista niinkin yksinkertaisessa - mutta niin freshissä ja upeassa - asussa kuin silkkipaita ja farkut. 

Tuohon säiden viilentyessä lisäksi nahkatakki tai bleiseri + kasa kultaisia koruja, toimii!

Tässä lisää inspiraatio kiusauskuvia silkkipaidasta, yllättäen sivustolta weheartit.com :pAh, onko kauniimpaa vaatetta? Saatan vähän vihata Yummy!-blogin Jenniä, joka juuri postasi päivän asunsa, jossa oli niiin kaunis silkkipaita... (No en vihaa! <3)


Okei, vielä yksi silkkikuva loppuun, kuka ei haluaisi nukkua noissa?!9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jenni linkkas sut sen blogissa ja sieltä tänne eksyinkin. Kommentoit sille vissii aika usein ja nyt kans linkitit sen ja laitat sydämmiä niin ootteko jotain kavereita? :)

Jenni kirjoitti...

Hihih ;) Ei mutta kyllä sitä täydellista jaksaa odottaa, koska kun sen sitten vihdoin löytää ei tarvikaan ihan heti uutta etsiä :> Mutta ymmärrän kyllä turhautumisen! Alan nyt pitään silkkipaitavahtia ihan sua ajatellen ;)<3

Lo kirjoitti...

Anonyymi: En tunne Jenniä yhtään sen enempää kuin sen muutkaan lukijat, mutta tykkään Jennin blogista tosi paljon ja siksi kommentoin hänelle paljon, ja nyt linkitinkin :)

Jenni: Hahah, ihan oma vahti ;) Mutta kyllähän sen pitää löytyä, mä olen nyt niin isossa kaupungissakin, joten toivoa on! En ole varmaan koskaan halunnut mitään vaatekappaletta näin paljon :-D

Jonna kirjoitti...

Blogisi vaikuttaa tosi kivalta blogilta, innolla oottelen uutta, ja varsinkin jotain uutta Lyonista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauan oot au pairina? :-)

Anonyymi kirjoitti...

rasittava kirjoitustyyli.ei tee mieli lukee tekstejä ku tuntuu nii nuorelta kirjottajalta. vai minkä ikänen oot?

Lo kirjoitti...

Jonna: Kiitos :)

Anonyymi: Vuoden.

Anonyymi: Älä lue ;)

Anonyymi kirjoitti...

Siis miten joku silkkipaita liittyy au pairina oloon?? Tai muutenki jotkut sormukset jne....

Lo kirjoitti...

Anonyymi: Missään ei lue, että tämä blogi kertoisi vain au pairina olosta tai kaikkeen siihen liittyvästä. Tän blogin kuvaus on "My life, my style and my life in Lyon" :)