5/16/2011

And tonight, let's enjoy life


Mentiin kaverin kanssa ensin terassille Leffe-nimiseen kahvila/ravintolaan, joka sijaitsee Place (aukio) Des Terreauxilla. Me istuskeltiin ulkosalla noin kahdeksan jälkeen ja oli ihanan lämmin! Hyvät kaljat, myös törkeen hyvät mohitot (mutta kalliit) ja kiva palvelu. Niin ja yks tosi komea tarjoilija, mutta halus vaan kaverin numeron, pah. Kannattaa maistaa Kir-nimistä drinkkiä, joka on valkoviiniä mustaherukkaliköörillä, nam tosi hyvää. 
Illan hieman viiletessä ja tanssihimojen (lol) noustessa, me lähdettiin Ayers Rockiin. Ayers Rockeja on Lyonissa nyt kaksi; toinen on jokilaiva, toinen perusbaari, jonne me siis mentiin. Baari on ihan keskustassa ja siellä on tosi rento fiilis; se on just sopiva paikka, mihin voi mennä istuskeleen ja juomaan parit, tai sitten myös sopiva paikka juomaan monta ja tanssimaan jalat kipeiksi.

Illan huikeet biisit olivat nämä:4 kommenttia:

Luis Garza kirjoitti...

hola lotta.. I did not understood a fuck hehe.. but i took my time to see your old post photos and .. your fashion likes.. have fun in Lyon and suppper that you blog hejhej
luis garza

Lotta kirjoitti...

Luiiss!!! How are you? Hahah you have to improve your finnish ;) But thanks, I'll enjoy my time here :)

Anonyymi kirjoitti...

heips lotta, pakko taas tulla tänne kertomaan että nääkin kuvat vois olla suoraan lissabonin keskustasta ja kaikenlisäks toi toka biisi oli ihan megahitti siellä syksyllä.. :) tulee nostalgisia fiiliksiä näitä lukiessa!!
sulla näyttää menevän hyvin siellä, nauti täysillä!! <3
t. ellu

Lotta kirjoitti...

Ellu: Haluaisin kyllä käydä siellä ihan hulluna!! Jos on samantyyppinen kaupunki kun Lyon :) Minä nautin kun vielä riittää tätä aikaa täällä!