5/19/2011

White blazer part 2

Mä ehdin juuri haaveilla valkoisen jakun perään kun muistin, että hetkinen... Mulla on täällä mukana joku valkoinen jakku ja niinhän olikin! Ei kylläkään tuollainen, jota tuossa postauksessa haaveilin, mutta valkoinen takki kesäksi löytyy. Mä olen tilannut tän kauan sitten Nellyltä ja takki on Vila:n, mutta en ole käyttänyt sitä överiytensä takia. Takissa on olkapäillä paljettikoristelut sekä siinä oli muhkeat olkatoppaukset enkä koskaan saanu sitä oikein näyttämään hyvältä. No sitten pikkupäässäni tajusin että mähän voin poistaa ne olkatoppaukset. Ja nyt takki on ihana!
Tämä on kuitenkin - ainakin mulle - hieman juhlavampi kuin tuommonen löysempi, boyfriend-mallinen jakku olisi, ja tämän jäykkyyden ja paljettien vuoksi tätä on aika hankala arkistaa. Mutta kun puin tämän löysän valkoisen teepparin, kulutettujen farkkujen ja ballerinojen kanssa, oli combo ihan hyvä.

Eilen ja toissapäivänä kävin kaupoilla pitkästä aikaa, mutta nyt on taas ollut mielettömän lämmin, ettei ole tehnyt edes mieli alkaa sovittaa mitään takkeja... Mukaan on kuitenkin tarttunut valkoiset farkkusortsit ja värikkäitä toppeja; sähkönsinistä, pinkkiä sekä oranssia.

Eilen (ja tänäänkin) on tuntunut ihan kesälomalta; lapset lähti leirille eilen aamulla aikaisin, joten nyt on pari päivää vapaata. Eilen mun päivä koostui Meredithin kanssa auringonottamisesta ja terassilla istumisesta, myöhemmin päivä jatkui Ankun kanssa kaupoilla ja myöhemmin yhdillä terassilla... rankka päivä indeed :p


Tänään oli herätys kymmeneltä, kun tarkoitus oli lähteä ottamaan arskaa mutta 15 minuutin puhelun - analysoitiin säätä ja pilvien rakennetta - päätettiin Ankun kanssa jatkaa unia. Myöhemmin Kiira tuli käymään kahvilla (ja croissantilla ja kahdella pikkuleivoksella...) ja nyt mä alan valmistautua iltaan, tiedossa Beach party -teemaiset bileet :p Nyt mä lähden siis hakemaan Malibua ja miettimään jotain kesäistä bileasua! ;)

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana takki ja oot sika ruskettunut jo nyt! ihan epäreilua että siellä on jo sortsikelit :D

Anonyymi kirjoitti...

oot ärsyttävän oloinen.. kun lesoot koko ajan säästä ja biletyksestä..

Taru kirjoitti...

toosi kiva jakku!!

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tätä ei oikein tajua että kesä on oikeasti jo alkanut - eilen en tajunnut laittaa aurinkorasvaa ja nenä ja olkapäät kiittävät :D

Anonyymi: Kutsutaan Ankunkin kanssa toisiamme koko ajan riemuidiooteiksi ;) En koe sitä 'lesoamiseksi' jos kerron mitä teen ja nautin vaan elämästäni :)

Taru: Kiitos! :) Nyt mäkin tykkään siitä enemmän kun ei ole niitä liian muhkeita olkapäätoppauksia :)

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä Lotta ei ainakaan lesoa - kunhan kertoo elämästään, se nyt vaan näyttää olevan tosi kivaa :) ihmiset voisivat oppia olemaan onnellisia toisten puolesta - jos sattuvan asumaan lämpimämmässä maassa ja jos om bileitä. mitäs väärää siinä on?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Samaa mieltä sun kanssa, kiitos :) Ei ole sattunut mitään ikävääkään mistä kertoa näille anonyymeille :D Niin kauan kuin elämä maistuu niin miksi en nauttisi siitä täysillä ja iloitsi pienistäkin asioista :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi, oon aika vasta löytänyt sun blogin. Olin viime syksynä viis viikkoa Lyonissa työharjoittelussa ja se oli kyllä ihanaa aikaa! Kiva lukea juttuja kaupungista ja fiilistellä tuttuja maisemia. Hienoa kuinka täysillä nautit tuosta kauniista kaupungista!

-J

jadie kirjoitti...

MABULAA!!! mäki haluun! voisimmeko nauttia yhdessä joku kaunis ilta mabulaa kun saavun takaisin lyoniin ensi viikolla? :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Mukava että löysit tänne :) Ja vielä mukavampaa että oot kans saanu kokea elämää Lyonissa, mä ainakin tykkään - noh, se on kai jo tullut selväksi? - tästä kaupungista ihan hirveästi :)

Jadie: Hahahha anytime :p Mabula-iltaa kanssasi onkin hieman ikävä hehhee en kestä :D KUKA SANOO VAHINGOSSA MABULA :D

Anonyymi kirjoitti...

mulla on ehkä tiedossa viikonloppureissu lyoniin kesän aikana, jostain kommenteista jo katoin jotain shoppailupaikkoja mitä olit laittanu mut onks mitää ravintoloita/baareja mitä oisit voinu suositella..?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Heeei kuule, sain juuri melkein valmiiksi postauksen Lyonin yöelämästä ja siinä on myös pari raflaa messissä. Joten oo kuulolla lähiaikoina, laitan sen tuleen piakkoin!! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei tää on iha hirveet et miten voi kiinnostaa, mut oon lukenu sun blogii tosi kauan ja tiiän et oot eronnu siit poikaystävästäs mut mietin vaa et ootteko viel väleis ja onks sulla uutta poikaystävää? joo TIEDOSTAN et oon iha liia utelias :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hahah, hienoa että tiedostat asian ;) Olemme väleissä ja ei ole uutta poikaystävää :)

rva ruusunen kirjoitti...

Mäkään en kyllä löydä tästä blogista mitään lesoomista - oot aito ja nautit elämästä ja kirjoitat siitä ihanasti :)

Ja siis, toi jakkuhan on ihan tökerön ihana! Siis mieletön. UPEE. <3

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Kiitos ihana <3 miksi sun kommentit aina pistää mut hymyileen tosi pitkäksi aikaa? :) Rakastan tota jakkua myös, mutta mulla on koko ajan sellainen olo että mun hartiat vie kaiken huomion ja näytän laatikolta haha :D

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on käyny tosi tuuri perheen kanssa.Voit puhua suomea,kielen kanssa ei tartte stressata,ranskaa voit sit harrastaa oman halun mukaan.Toi olis unelma.Vastuutahan siinä on tietty kanssa,lapsista,ja täytyy olla molemminpuolista luottamusta.Onko suurkaupungissa tavallista noin järkyttävän pitkät koulumatkat?Tuolla aikasemmin,oliko ne lasten enkun tehtäviä?Aika pitkällä jo,ranskiksethan ei yleisesti enkkua kovin hyvin hallitse,vai? Mari

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Oon sun kanssa samaa mieltä, että olen onnekas :) Ei ole ollut minkäänlaista kielimuuri-ongelmaa, mutta olen silti saanut oppia ranskan kielen. Ja vastuuta on paljon munkin mielestä, mutta tykkään että mulle annetaan vastuuta ja muhun luotetaan :) Mutta eipä tämä muuten onnistuiskaan. Lapset käyvät englanninkielistä koulua joka on hieman pidemmällä, joten siksi pitkä koulumatka. Ja tämän takia myös sellaiset läksyt, koska englanniksi opiskelevat :) Mutta välillä on hankalaa kun kuitenkin suomalaisia ovat!