5/18/2011

Disneyland

Hola amigos. Blogger oli perjantaina näköjään taas mukavalla tuulella eikä päästänyt mua kirjautumaan sisään, kun olisin halunnut hehkuttaa Disneylandiin lähtöä ja nyt sitten on kadottanut mukavasti kommenttejakin. Sitten näköjään voitettiin maailmanmestaruus, good job. Olen kunnon ylpeä kansalainen, joka saa tietää tästä asiasta vasta myöhään seuraavana aamuna... No, mistä mä oisin voinut tietää että finaali oli sunnuntaina (seuraamalla medioita ehkäpä? Ei pitäisi tunnustaa, etten edes tiennyt Suomen olevan niin pitkällä peleissä), mä olin Disneylandissa. Joten hyvä Leijonat, ootte upeita, mutta niin on myös Disneyland.


Oli siisti viikonloppu perheen kanssa ja oli huikeeta päästä Disneylandiin, missä en ollut ennen käyny. Ajettiin Lyonista Disneylandiin ja oli kiva nähä Ranskaa (landea) enemmän. Tuolla pitäis olla kauemmin että ehtisi nähdä ja kokea ihan kaikki, mutta melko hyvin saatiin Disneypark sekä Disney Studios -setit kierrettyä. Paljon jonotusta, paljon kiljuvia lapsia ja paljon rahaa, niistä on Disneyland tehty :D No okei, ja hienoista puitteista, Disney-hahmoista, hattarasta, siisteistä laitteista ja vaikka mistä muusta. Peter Panista hahah.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi vähä siistii että pääsit tonne :) oliks siel ihan sikana ihmisiä?

Eija kirjoitti...

hienoa että olet saanut tuollaisen reissun kokea aupair-perheesi kanssa :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Nyt kun ei oltu sesonkiaikana, ei varmaankaan ollut niin paljon mitä voisi olla. Jonotettiin laitteisiin sn muihin maksimissaan varmaankin noin tunnin - luulisin että loma-aikoina tuo aika on paljon pidempi :)

Eija: Oon samaa mieltä :) Koskaan en ollut käynyt joten oon toosi iloinen että perhe otti mut mukaansa :)

sphi kirjoitti...

Voi että muistan kun oltiin amerikan disneyssä. Oltiin siellä varmaan koko päivä. Parasta musta oli ne kaikki hahmot - niiltä sai nimmareitakin sillon! ;D

Lotta kirjoitti...

sphi: Sinne mäkin haluaisin, on varmaan paaaaljon isompi :) Joo hahmot oli ihan huikeita, tosin ne oli aina ihmisten luona joku 10min ja hirveet jonot hakeen nimmareita niin en todellakaan mennyt :D