5/30/2011

TROPICAL

Erasmus-bileet, hyvää musiikkia, au pair -lapsen synttärit, karkkia, ihanaa seuraa, Ankku, valkoviiniä, korkokenkiä, tanssia, eri maiden esittelymessut, uusia kavereita, vanhoja tuttuja, auringonottoa, videoiden kuvaamista, bändejä, naurua - siis todella paljon naurua, Lyonin hehkuttamista, olutta, matkakuumetta, nauttimista, itkemistä...
En viitsi vielä laittaa kuvia perjantain bileistä kun pitää ensin kysyä lupia muutamilta henkilöiltä kuvien julkaisuun :) Mutta näistä lauantain kuvista saa ainakin käsityksen siitä, että on ollut lämmintä, rentoilua ja paljon porukkaa liikenteessä :) Nyt on tosiaan ihanan rentouttava ja täydellinen viikonloppu takana; perjantaina vietettiin au pair- tytön synttäreitä ja syötiin hot dogeja ja liikaa karkkia ja mentiin aarteenmetsästystä, myöhemmin lähdin vaihtareiden bileisiin, sieltä Bloc-yökerhoon jossa oli hirveää musiikkia hahah. Sieltä mutkien kautta Ankun kanssa kotiin noin kuudelta. Tuolta aamulta on muuten ihan hyvä videonpätkä tallessa, nauroin silmät vedessä kun just katsoin sen. Miten musta tuntuu ettei kukaan muu naurais sille kun mä ja Ankku... Lauantaina Lyonista nauttimista, auringonottoa ja maiden esittelymessuille kiertelyä. Bändien kuuntelua ja mansikoiden syömistä joen varrella, myöhemmin yhdät kaljat salsaklubilla ja taas sain Ankun yökaveriksi :) Sunnuntaina vain ja ainoastaan auringonottoa... 

No mutta, huomenna taas - oikeastaan tuossa viiden tunnin päästä - on taas arkeen palaaminen, mutta vain kolmen päivän ajaksi, kun sitten torstaina on lähtö Suomeen! Laters murmelit!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en haluu kuulostaa töykeeltä mut onks sul koskaa ollenka ikävä Suomea? tai sun kavereita?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tottakai on, siis kavereita ja perhettä. Ei Suomea niinkään, mutta niitä ihmisiä siellä :)

Taru kirjoitti...

ihania kuvia - taas kerran!

Lotta kirjoitti...

Taru: Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

meneeks sul siel koskaa huonosti? :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Saisitko enemmän tyydytystä jos sanoisin että joo? Plah, tottakai. Tottakai mulla on täällä suruja ja harmeja myös, joskus vakaviakin, mutta.. Ne asiat eivät kuulu tänne blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä pointti toi että saisitko siitä tyydytystä, tuntuu että joka blogis näkyy tota että halutaan ettiä jotain huonoa/virheitä ja jos jollain menee tarpeeks hyvin tarpeeks kauan nii kukaa ei enää jaksa lukee. mikä ihmisiä vaivaa?!

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Voi kuule kun olen sun kanssa todella samaa mieltä, ja olen miettinyt tätä asiaa jo tovin mielessäni. Että miksei ihmiset voi olla tyytyväisiä siihen mitä heillä on ja siihen mitä muilla on, eikä motkoteta turhista :) Onhan tämä blogi aika pintapuolista, mutta itse mä päätän blogini rajat :)

tytti kirjoitti...

onks lyonis paljon veneitä? siis semmost kulttuuria?

Lotta kirjoitti...

tytti: Noup! Tosi harvoin näkee veneilijöitä, mikä on hassua kun onhan täällä kuitenkin kaksi jokea. Mutta ei ole täällä oikeen minkäänlaista veneilykulttuuria, mikä on sinänsä harmi :p

Mia kirjoitti...

Blocissa on just hyvää musiikkia :D Ainakin aina ollut kun oon ollut siellä, riippuu ehkä illastakin, koska niillä on välillä ihan random underground-bileitä, jotain fetiche-iltoja ja joskus ihan vaan opiskelijabileitä, jotain ulkomaalaisten/uusien dj:iden iltoja tms. Mut makukysymys kai ;)

Lotta kirjoitti...

Mia: Niin no makuasioita nää kai on, mutta just tuolloin oli sellasta tekno/dance musaa mitä ei voi tanssia kun tosi kännissä :D Sellasta tumtumtum musaa hahah. Mutta mä oon käynyt tuon kerran lisäksi Blocissa vaan kerran ja se oli Halloween-bileissä ja silloin musa oli ihan tanssittavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi sulla! hei voisitko tehdä joskus semmosen postauksen ranskalaisesta kulttuurista, jossa vertailet sitä suomeen?:) ja kerro toki myös minkälaisia ranskalaismiehet ovat;)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Mä innostuin kuule heti! Voisin tehdäkin, jos saisin heti alkuviikosta väsättyä ja ajastettua Suomen reissun ajaksi. Juuh ranskalaismiehistä... :p Kiitos paljon ideasta! <3