5/04/2011

White blazer

Vaikka mun rahatilanne on ihan hirveän huono ja liikkeissä olisi tällä hetkellä ihan mielettömästi enemmän asioita joita himoan (värikkäät vaatteet ja asusteet; erityisesti laukut ja kengät, nude, pitsi, nahkasortseja...), olen päättänyt - jos vaan täydellisesti istuvan löydän - ostaa tässä lähiaikoina valkoisen bleiserin. Tuntuu etten osaakkaan miettiä yhtäkään parempaa vaihtoehtoa viileisiin päiviin ja iltoihin, arkeen ja biletykseen...

Valkoisen bleiserin pystyy yhdistämään oikeastaan kaikkeen, mutta tässä ehkäpä mun lempparitavat yhdistää se, niin arkeen kuin juhlaankin:


Kesällä suurkulutetaan ballerinoja, farkkusortseja, hengittäviä ja läpikuultavia tanktoppeja ja löysiä teeppareita ja toivottavasti myös sitä valkoista bleiseriä - kuvan jakku on By Malene Birgerin, mutta onneksi tätä trendiä on kopioitu aikalailla myös värikkäiden jakkujen lisäksi halpavaateketjuissa.. Juhliin ja iltamenoihin pitäisi myöskin hankkia uusi juhlamekko (serkun ylioppilasjuhlat kuukauden päästä!) ja haluan joko vaaleaa tai sitten jotakin räväkkäämpää; kuvan korallinen mekko on todella kauniin värinen ja sopisi hyvin ruskettuneelle iholle, samoin kuin joku valkoinenkin unelma. Pitääpä lähteä bleiseri ja mekko mielessä parin viikon päästä kaupoille :p Koruiksi kultaa, mikä mun mielestä korostaa kauniisti ruskettunutta ihoa :) 


kuvat: weheartit.com, celebrutyfashion.onsugar.com, stylespot.com
kollaasi tehty polyvore.com

4 kommenttia:

Jaanaa kirjoitti...

menin heti käymään polyvoressa kun en ollu ennen kuullu niin sulla on siellä tosi kivoja kollaaseja ja mäki innostuin heti tekemään..:)

Anonyymi kirjoitti...

paljon tienaat sillä?

mimmu kirjoitti...

kiva kollaasi =)

Lotta kirjoitti...

Jaanaa: Jep, kollaaseja on joskus ihana väsäillä ja haaveilla sitten niistä Polyvoressa olevista tuotteista, mitkä ei ole sieltä halvemmista päistä... :p

Anonyymi: Hahah en mitään :D Eipä tätä tienaamiseksi kutsuta, kun saan vaan "taskurahan".

Mimmu: Kiitos :)