6/01/2011

La grasse matinée

Kirjotetaankohan toi otsikko ees noin, inhoon noita heittomerkkejä... Anyways, ruisleipää, suomalaista kahvia, maustamatonta ja rasvatonta jugurttia ja tietysti lasillinen Pepsi Maxia koska olen koukussa limuun... Lemppariblogin uusin päivitys ja hyvä musa, sellainen on hyvä aamu. Tietysti olen siis herännyt kuuden jälkeen ja vienyt lapset puoliunessa kouluun, olin takaisin yhdeksältä kotona, mutta sitten on ihanaa hetkeksi rauhottua... Tosiaan vaan hetkeksi, nyt mä alan lopetteleen tätä hidasta aamua ja lähden taas koululle - ai että rakastan keskiviikkoja.
Mä lähden huomenna Suomeen! How cool is that, oon niiiin innoissani <3 Ja tämänkin ajan voisi käyttää pakkaamiseen, mitä en ole vielä alottanut... Olen ainoastaan pakannut Paulan tänne jättämät kamat, mitkä lupasin roudaa Suomeen samalla. Mutta huoneen lattialla odottaa oma tyhjä matkalaukku vissiin jotakin ihmettä. Eli mä lähden nyt hakemaan toista lasta, sitten tulen kotiin pakkaamaan, sitten haen toisen lapsen synttäreiltä ja sitten vien toisen futikseen ja sitten öhh pakkaan taas paitsi pitäis käydä lenkilläkin ja ehkä nähdä Ankkuakin tai sitten yhtä jätkää hihi. Nojoo mutta ihanaa että mä saan PUOLEN VUODEN JÄLKEEN nähdä mun kavereita ja juoda Valion rasvatonta maitoa!!! (Äiti, katsothan että sitä on jääkaapissa)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kauan oot suomes? ethän viel lähe kokonaan? en oo yhtää mukana miten niinku aiot tehä aupair jutun jälkee ja kesän tai sillee :D

tytti kirjoitti...

haha ihanan suomalainen aamupala:D muumimukikin :DD

Anonyymi kirjoitti...

suomalainen maito on kyl nii parast :D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hahah, et ole ainut joka ei ole selvillä ;) Mutta ei, en lähde kokonaan, menen vaan viideksi päiväksi :) Katsotaan tulevaa sitten myöhemmin..

tytti: Jep :D Ruisleipää ja Presidentti-kahvia muumimukista :p

Anonyymi: SANOPPA MUUTA :D

Jenni kirjoitti...

Ääh ihana <3 Eikä oo reilua, muakin haluttaa Suomeen :( Maitoa oikeesti ikävä!

Lotta kirjoitti...

Jenni: Mietin ensin että voinko sanoa samassa lauseessa ikävöiväni kavereita ja MAITOA mutta niin se vain on :D Aiotko mennä kesän aikana Suomeen?

Jenni kirjoitti...

Joo, mutta varmaan menee elokuulle mun reissu :( että kauan saa vielä maitoa odotella :p mut on se sen arvoista ;))

Anonyymi kirjoitti...

Lotta miksi tuo "katsotaan tulevaa sitten myöhemmin.." EI TODELLAKAAN kuulosta näin siskon korvaan yhtään hyvältä?????? Kysyy iso-siskosi Jäde-Jensku :D

Lotta kirjoitti...

Jenni: Aah okei. No mutta toivotaan että työrintamalla nappaa niin ei sitten haittaakaan yhtään! :p

Jenna: Hahhaha siskoseni miksi tulet tänne vakoilemaan... Jäde-Jensku ei tarvi panikoida <3 Hahaha oot ihana

sphi kirjoitti...

Voi että ihana kun oot täpinöissä. Mutta ymmärtäähän sen vaiks olis kuinka ihanaa jossain muualla on aina ihana tulla kotona käymään:>

Anonyymi kirjoitti...

Joo ihan suomalainen aamusapuska,ruisleipää ja kaikkee.Saaks sieltä noita pieniä pyöreitä?Suomimaito on kyl hyvää.Eiks tota au pair jaksoa voi jatkaa jos perhe ja itse ootte tyytyväisiä ja jos haluut olla Lyonissa?Vai lähteekö perhekin pois kaupungista,eks sää lopeta jo kesäkuussa.Näin olin lukevinani jostain aikasemmasta.

Lotta kirjoitti...

sphi: Onhan se koti kuitenkin aina koti :) <3

Anonyymi: Ruisleivät on ihan Suomesta :) Suomimaito on parasta! Perhe ehdotti, että jatkaisin mutten halua jatkaa aupairina, haluan jo jotakin muuta :) Perhe jatkaa uudella aupairilla.