6/17/2011

Anteeksi mutta mistä te oikein olette kotosin?

 Löysin viime lauantai-illasta vielä tällaiset kuvat Soonnightin sivuilta :)Kun oltiin suomalais-amerikkalais-venezuelais-sudanilais -kombolla liikenteessä, porukka välillä jäi kuuntelemaan kun puhuttiin; mä puhun Riken (jenkki) kanssa aina englantia, mutta kahden venezuelalaisen tytön kanssa ranskaa, koska he eivät osaa kovin hyvin englantia - Rike taas puhuu heidän kanssaan espanjaa. Rike puhui jätkänsä kanssa englantia, mutta jätkä oli mielissään kun mä puhuin sen kanssa ranskaa, koska se ei kuitenkaan handlaa enkkua täysin. Joten baaritiskillä ollessamme ei ihme että baarimikko (joka sai nimen Luke, kun näyttää Gilmoren tyttöjen Lukelta...) loppujen lopuksi kysyi "Anteeksi mutta mistä te oikein olette kotoisin?!" 

Kirjottelin eilen sellasen valitus/avautumis/vuodatus -postauksen, että katsotaanko klikkaanko koskaan julkaistavaksi haha. Se olisi niille, jotka sanovat mun lesoavan ja vaan nauttivan täällä - olenpas hirveä tosiaan.

Mä lähden nyt nukkumaan (mä olen tänään jo nukahtanut Ankulla lenkin jälkeen ja sitten illalla olin paskin au pair ever kun nukahdin lattialle kesken leikin ja Juho loppujen lopuksi herätti: Lotta sä kuorsaat!), olen hieman väsynyt kun olen ollut taas vajaan viikon lasten kanssa yksikseen. Mutta huomenna tulee palkinto kun kaveri pitää läksiäisbileet vanhaan kunnon house party -tapaan toooosi siistissä talossa :p Aziz päätti sitten lähtee Etelä-Koreaan asti harjotteluun!! Ai olenko kateellinen vai?

Ps. Tuo kahden viikon putkeen sataminen vois loppua hiljalleen täällä, en kestä tätä mun valkosuutta. 

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

ootko blondannu tota pidennysten oton jälkeen? :o

Lotta kirjoitti...

Jaana: En, mutta tuo kameran salama varmaan vetäsee vielä vaaleammaksi kun on :)

Anonyymi kirjoitti...

kuinka hyvin osaat jo ranskaa?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Jotenkin. Sillälailla että oon rohkeampi käyttämään sitä ja puhun nykyään enemmän, mutta teen toki virheitä enkä aina ymmärrä vaikeita/uusia sanoja.

Taru kirjoitti...

oot kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä tutustut ihmisiin, esim noihin?

Lotta kirjoitti...

Taru: :)

Anonyymi: Tunsin noista aikaisemmin vain Riken koulun kautta. Ja hänen kautta tutustuin näihin muihin :) Eniten oon löytänyt kavereita koulusta ja baarista haha :D