6/24/2011

Last few days

Mä asun tuolla ylhäällä, Saône (kuvassa) sekä Rhône -jokien välissä :)
Vanhan kaupungin (Vieux Lyon) talot <3


Mä en ole vielä tutustunut the real lyonnais -safkaan eli sisäelimiin... Yhhh enkä tulekaan tutustumaan. Sammakon jaloista oon kyllä kuullut paljon hyvää?
Lähdettiin alkuviikosta ottamaan aurinkoa vähän korkeammalle, Fourvière-katedraalin lähistöllä olevalle amfiteatterille :) Kesän aikana tuolla järkätään tapahtumaa nimeltään Les Nuits de Fourvière (Fourvièren yöt) ja tuolla pystytettiin stageja ja ne testaili hyvää musaa ihan täysillä, kelpas siis olla :p
Seuraavana päivänä näin Riken ja en halua luopua tästä tytöstä! Rike lähtee kolmen viikon päästä takasin Jenkkeihin ja en ehkä kestä.

Tiistaina järkättiin La Fête de la Musique -tapahtuma (Musiikin juhla) Lyonissa 30. kertaa ja vaikka sää oli ihan hirveä, porukkaa oli silti paljon liikenteessä. Koko Lyon oli siis täynnä bändejä, artisteja ja vaikka mitä. Me hengattiin enemmikseen Vieux Lyonissa, kuunneltiin parit esiintyjät ja heiluttiin Reggae-meiningeissä mukana haha. 

Riemuidioottien hymyä ei saa pois edes kaatosade! Tosin mä saatoin valittaa vähän enemmän kun Ankku niin kuin seuraavasta kuvasta voi nähdä...

Illan viimeinen kuva... Haha.

Ai niin. Mä olen nyt päättänyt, että lähden kotiin tän duunin jälkeen. Tai no en ihan, mun työt loppuu ensi viikon tiistaina ja mä tulen Suomeen 24. elokuuta. En oikein tiedä mitä ajattelis :) Kirjottelen tuntemuksista myöhemmin, nyt alan siivoileen ja pakkaileen, huomenna suunnataan meinaan juhannuksen viettoon Ranskan sekä Italiankin puolen alpeille! :) 


14 kommenttia:

Saana kirjoitti...

miten suol on siellä salmiakkia!!! oon asunu ulkomailla kans pari vuotta ja salmiakkii on NIIN ikävä :p

Lotta kirjoitti...

Saana: Hahah mun porukat on tuonut sitä mulle :) Mulle uppoo kyllä toi suklaa vähän (liiankin) paremmin...

Anonyymi kirjoitti...

alpeille!! niin epäreilua!

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hah :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teet siellä sitten koko kesän?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Lomailen, nautin, olen kavereiden kanssa ja teen myös muita lastenhoito-hommia :)

Anonyymi kirjoitti...

tos sateenvarjo kuvas sun tukka näyttää tosi kivalt :) vaik ootki nyrpee:D

Anonyymi kirjoitti...

No kun jotkut valittaa et sä vaan biletät yötä myöten kaiken aikaa ja soppailet niin laita se vali vali kirjotus.Saadaan lukee mitä muuta siellä on.Musta nää kirjotukset on ollu ihan kivoja ja kiinnostavia.On ollu paljon au pairin hommistakin,mikä tosiaan kiinnöstaa. hyviä lomia vuoristossa anu

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Haha kiitos :D

Anonyymi: Öh no en mä ainakaan shoppaile :D Mutta ei mun tarvitse laittaa mitään postausta sen takia, että joku valittaa ja voisin sillä todistella :) Enkä edes muistanut koko kirjotusta, se masennus on mennyt jo ohi :D Hahah mutta katsotaan :) Ja kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

vaikuttaa kyllä niin kivalta paikalta :)

Marja kirjoitti...

Marja Pohjasta löysi sinun kivan blogin ja on ollut kiva seurata tätä kautta au-pairelämää ja muistella omaa nuoruuta ja au-pairaikoja Berliinissä. Nähdään elokuussa! Pusut&halit

Lotta kirjoitti...

Marja: Moi! Kiva kun löysit. Mulla tää työ alkaa oleen lopuillaan, tänään on ollut vähän surullinen fiilis... Mutta c'est la vie, ja me nähdään elokuussa, en malta odottaa!

Anonyymi kirjoitti...

no joo, kivat viime päivät sulla ollu !! vähän täällä katteellisena ;)) terkut paskasta saksasta HAHAHA -ada

Lotta kirjoitti...

Ada: Hahah hinaappas se kaunis peppusi tänne Lyoniin sitten :D <3