6/19/2011

My weekend

Nyt jumittaa ja väsyttää, mutta laitan kuvapläjäyksen viikonlopulta, joka oli taas ihan huippu. Perjantaina näin mun kavereita koululta, Meredithiä ja Marylandia. Hehkutettiin Marylandin häitä ja mun toivottavasti onnistuvaa matkaa Venezuelaan ensi vuonna. Mua alkaa myös ahdistaa ja itkettää kun kesän aikana kaikki lähtee takaisin omiin maihinsa. Se on ollut tiedossa, että täällä ollaan vaan jonkun aikaa mutta kun se aika tulee niin... Nyt pitääkin yhtäkkiä - toistaiseksi - hyvästellä kaikki ihan sairaan tärkeät ihmiset. Mä vollotan nyt jo, joten vaihdetaan aihetta.

Perjantai-iltana mentiin Ankun ja Jaden kanssa Aziksen (sekin lähtee jonnekin Etelä-Koreaan...) kotibileisiin (näyttään miten suomalaiset juhlii... hahahah) ja oli mukavaa olla pitkästä aikaa kunnon kotibileissä ja se talo oli ihan nice :p

Lauantaina vein tyttöä freshinä synttäreille ja kahvittelin äitien kanssa ja tsekkasin myös Gay priden. Myöhemmin näin Andrean, käveltiin ympäriinsä kaupungilla ja porukkaa oli liikkeellä tosi paljon. Bellecourin aukiolle oli tuotu vain täksi viikonlopuksi jotain kasveja ja puita ja oli hauskan näköstä kun keskellä keskustaa oli jonkinlainen puutarha/metsä. En kyllä yhtään tiedä miksi? Sitten käytiin yksillä, päätettiin lähteä ulos ja käytiin meillä syömässä ja hakemassa mun kamoja. Mentiin porukalla First Revolution -nimiseen yökerhoon, jossa porukka on mun mielestä melko nuorta ja musiikki liian teknomaista, mutta kyllä siellä illan oli.

Tulin tänä aamuna kotiin kahdeksan aikaan joten nukutti sitten aika myöhään - järkevästi ajatellen tota huomista heräämistä. Mun ei pitänyt kyllä selittää mitään vaan laittaa vaan noita kuvia mitä tuli räpsittyä aika paljon. Mä keräilen vielä hetken ja sitten on kyllä lähdettävä lenkille.


Mites toi käden koko... Hahahha


Uskotteko mua kun sanon, että ennen tätä seuraavaa kuvaa oon juonut tasan kaksi drinkkiä?

Joo no en mäkään uskois.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

musta tuntuu että lähes kaikki postaukset lähiaikoina on ollu sillee "kävin baaris ja sit kaupungil oli tämmönen tapahtuma" tyylisiä.

Anonyymi kirjoitti...

toi sun tukka on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot vähä ärsyttävän olone :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
en kestä näit anonyymei, gotta love blogging

t. arvaat ehkä kuka (jjjjjj.....) ;)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Mun elämä on niin tylsää :(

Anonyymi: Kiitos! :)

J: Hahahah tell me about it ;) Säki oot vähä ärsyttävän olonen... Loll

Anonyymi kirjoitti...

vaik toi vika kuva on aika känninen niin jotenki oot kivan näkönen tai kiva meikki :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hahah kiitos. Tunnustus: perjantain meikit naamassa...

Anonyymi kirjoitti...

Siis J on kyl niiiin oikeessa, sika ärsyttävän olonen oot....... :DDDDD <3
pus oot nätti
-E

Lotta kirjoitti...

E: Hhahaha joo kiitti :D pusipusi