6/08/2011

Hair

Suomesta selvitty ja palattu - siitä postausta tulossa myöhemmin, mutta oli ihanaa!! Tähän väliin nyt kuitenkin vain postaus Suomen tuliaisista itselleni haha :p

Mä varasin kampaajan Suomesta tutulta ja se teki tooosi hyvää tälle tukalle - oonhan puolen vuoden aikana värjännyt ja leikannut sitä itse. Mulla oli siis sellainen ihan hirveä pidennysten jälkeinen tukka, jossa ei ollut oikein mitään mallia ja mikä oli kuiva kun.. joku tosi kuiva.

Mä sitten kauan pohdiskelin, että mitä tekisin. Vaihtoehtoina oli tasottaa kunnolla huonot latvat ja leikata sellainen ylipitkä polkka mutta mun pidennyshimo oli suuri. Mietin kuitenkin muitakin vaihtoehtoja kun pidennykset kuitenkin aina maksaa ja on superkuumat kesällä ja lemppariblogeja lueskellessa huomasin  Angelica Blickillä täydellisen tukan. Sillä nyt on aina täydellinen tukka, on se sitten pitkä tai lyhyt, tumma tai blondi. Tällä hetkellä Angelicalla on todella siisti, hieman ylipitkä, tasapitkä polkka ja värikin on ihan mun mieleeni. Tämä mielessäni siis yritin päästä pidennyshimoistani...Tuossa toisessa kuvassa tuo väri näyttää tosi kauniilta, haluan siis pitäytyä tässä viileämmässä blondissa, mulla kun usein lämpimän/kultainen blondi vetää hieman keltaiseksi. Mutta tosiaan like I said, pidennyshimo oli suuri ja tuttava lupasi laittavansa jos haluan... Vaikka Angelican tukka on supersiisti, en silti voinut itselleni mitään vaan otin pidennykset uudestaan. Ja looooove them!
Joo valitettavasti ei ole vielä muuta kuin baarikuvia hiuksista mutta mitäpä tuosta. Kampaaja ei tiennyt mun hiusten tarkkaa väriä enkä mä tiennyt pidennysten väriä, mutta ne meni toosi hyvin yhteen. Lisäksi Hanne puhu mut laittamaan vähän jotakin erilaista kuin aina, niin oikealta alta löytyy muutama ruskea raita ja onhan se kiva lisä kun aina on vaan blondi :)

On ne vaan niin paljon kivemmat kun omat lyhyet ja ohuet hiukset :) Turenkilaiset - ja miksei muutkin - menkää ihmeessä kampaajalle Rianna Hair Studioon! :)

Suomivisiitistä postausta tulossa myöhemin, laters!

12 kommenttia:

Taru kirjoitti...

ihanat hiukset!!! sulle kyl sopii molemmat mut on noi pitkät upeet :)

Anonyymi kirjoitti...

näytät vaa entistä teinimmältä...

Jaana kirjoitti...

sopii kyl nii hyvin :)

Lotta kirjoitti...

Taru: Kiitos ihana <3 :)

Anonyymi: Jaa jos on pitkä tukka? :D

Jaana: Kiitos, munkin mielestä on kivempi tämä pitkä :)

Anonyymi kirjoitti...

kaunis oot! onks ranskas paljo blondeja, tai siel lyonis?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hah voi kiitos. Öhm no ehkä vähän enemmän brunetteja kuin blondeja :)

rva ruusunen kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanat hiukset! Sopii tosi hyvin!

Ja siis, mä en nyt tiiä mitä Ano meinasi, mutta mun mielestä tuossa on enemmän aikuisuutta kun teiniä :D
Tosin, makuja on monenlaisia.

Noi on huikeet ! <3

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Kiitos <3 No mutta jos kaikki pitkätukkaset blondit jotka juo siideriä on teinejä? Hahaa, mutta makunsa kullakin ja kiitos sulle mussu!

Jenni kirjoitti...

On kyllä niin ihanat hiukset<3 Kun itelläkin edes näyttäis noin terveiltä!

Lotta kirjoitti...

Jenni: Kiitos <3 :) Nuo ruskeat raidat oli jotain hieman huonolaatusempaa hiusta niin katsellaan minkälaiset niistä voi tulla.. Onneks niitä on sen verran vähän että voi hyvin poistaa jos näyttää huonolta :)

jenni kirjoitti...

Luojan kiitos oot rajannu mut noista kuvista, onneks ees 50% kuvista oli onnistuneita kun näytät noin nätiltä ja mä ihan... humaltuneelta %--)
Mutta sama se miltä kuvissa näyttää, hauskaa oli ja uusiks taas mahdollisimman pian <3 puuus

Lotta kirjoitti...

jenni: Hahahah mutta arvaappa mitä, kaikki jäpikät täällä kyllä kehu mun Finland-kansiota ja kysy että koska sinne saa lähtee bilettään mun kavereiden kanssa ;) että ainakin jotkut tykkäs hahaha :D Joo tahtoo jo uusiks <3