6/13/2011

My mind goes on a trip

Vaikka perjantai alkoi nukkumalla pommiin (mulla on yleensä herätys kuuden maissa ja nyt nukuin seitsemään... mutta myöhästyttiin koululta vain 5 minuuttia!!), niin se jatkui ihanasti kun näin pitkästä aikaa koulukavereita lounaalla. Ei saisi pitää näkemisten välissä näin pitkää aikaa kun yksi oli löytänyt poikaystävän ja toinen mennyt kihloihin sitten viime kerran :D Sain aika vastustamattoman kutsun Venezuelaan, Caracakselle beach-häihin... Nyt alkaa säästäminen ensi kesän reissuun! Mehän mietittiin jo alkukeväästä josko oisin tänä talvena mennyt käymään tyttöjen luona, mutta aion säästää tuonne ensi vuoteen, koska teen todellakin kaikkeni että pääsen mun kaverin häihin :)

Mä olin tosiaan koko viikon lauantaihin asti lasten kanssa yksistään, ja vaikka lapset on melko helppoja, niin silti olin ihan poikki perjantaina. On siinä kuitenkin enemmän tekemistä kuin muuten olis. Mutta sitten perjantai-iltana ihana Jade tuli käymään ja tehtiin ruokaa ja syötiin yhdessä ja lapset katteli leffaa ja me saatiin juoruta. Piristi niiiin paljon :)

Lauantaina oli tytön balettireenit, mitkä kesti kevyet viisi tuntia... Reenit oli Lyonin ulkopuolella ja matkat metroilla ja bussilla kesti tunnin suuntaansa niin tota no comments :D Mä olin onneksi ottanut kirjan mukaan ja eväitä lapsille, pojulla oli mukana Nintendot ja Bioniclet mutta se myöskin sai onneksi nukuttua tuoleilla muhun nojaten pari tuntia niin ei valittanut tylsyyttä koko aikaa... Tämän jälkeen olin niin mielissäni kun koulukaveri ehdotti lähtemään ulos - so in. Käytiin yhdillä Cosmossa ja yhdillä Ayers Rockissa ja tanssittiin toooosi paljon ja lopuksi mentiin vielä Mi Barrioon. Oli kiva ilta ja tutustuin uusiin tyyppeihin ja rakastuin hahah :)

Tänään lähdin Jaden kanssa vintage-markkinoille (Marché de la Mode Vintage) ja oli ihan huippua. Täällä Lyonissa ei tule käytyä - eikä täällä myöskään niitä hirveästi ole - kirppareilla, second hand- tai vintageliikkeissä joten oli kivan erilaista :) Ja mistä ne kaikki tyylikkäät ihmiset oikein tuli?! Jos olisi ollut rahaa olisin varmasti panostanut Yves Saint Laurentin arskoihin... Niin upeita! Sitten Subwayn kautta nutrsille hengaileen ja nauttiin edes pienestä auringonpaisteesta - täällä kun on satanut varmaan kohta kaksi viikkoa putkeen ja mun rusketus häviää...

Illalla lähdin vielä spontaanille yhdille Lilian kanssa vanhaan kaupunkiin, ja siis miksen ole käynyt siellä useemmin? Vissiin koko kaupunki lähtee sunnuntaisin sinne syömään ja terassille, koska Vieux Lyon oli ihan täynnä. Siellä on tosi kaunista ja se on täynnä pubeja ja putiikkeja. Me valehdeltiin kahdelle ranskalaiselle miehelle että ollaan ranskalaisia ja toinen kysyi multa, että olenko Etelä-Ranskasta koska mulla on niin pehmeä ja hassu aksentti.
Käytiin pubissa yhdillä ja sitten kävelin kotiin kun missasin vikat metrot. Mutta ei se mitään, oli kiva kävellä vaikka lopussa korkkarit alko sattumaan ja ärsyttävä jätkä tuli jutteleen, mutta näin myös mun rakkauden hahah, mutta se oli jonkun tytön kanssa mutta se hymyili mulle. No niin jos vaikka lähden nukkumaan.


Jade meni ja osti tuon vikassa kuvassa olevan laukun! Se oli iiihana :)

Ps. Ankku on ollut viikon Suomessa ja mä en kestä enää! Tuu jo! <3 Juoruttavaa riittää taas viikoksi kun on näin pitkä aika ilman näkemistä hahah. 

16 kommenttia:

Essi kirjoitti...

tuntuu et siel on aina jotain kivaa tekemistä:) viimeks luin blogias kun oli ne eri maiden messut tai ne. suomes ei järkätä mitää:D

Anonyymi kirjoitti...

ihanalta näyttää nuo markkinat!!

Lotta kirjoitti...

Essi: Äläs nyt, ainakin kesä on Suomessa täynnä festareita :) Mutta onhan se totta ettei siellä hirveästi järkätä ilmaisia, tai tässä markkinoiden tapauksessa muutaman euron, tapahtumia.. Mikä on harmi!

Anonyymi: Ne oli! Oli jotenkin tosi freshiä kävellä tuolla ympäriinsä koska siitä on aikaa kun on päässyt kunnon kirppareille - tai noh, vintageliikkeisiin :)

Jaana kirjoitti...

kesäromanssi!!!

Lotta kirjoitti...

Jaana: Sanoppa muuta :p

sphi kirjoitti...

Aah ihanaa viiniä sulla - en oo vielä korkannu omaa tuliaispulloani. Oottelen kesää ja muutamia vappapäiviä.

Ihanat noi sun mustat korkkarit, onksnene mitkä ostit meijän kanssa?
Jahei toi "markkina"-tapahtuma näyttää justiinsa täydelliselle!

Lotta kirjoitti...

sphi: Tuo viini on just parasta, ihanan makeeta eli täynnä sokeria haha :D Noi korkkarit on toiset, samasta paikasta tosin mutta korkeemmalla korolla :) Siis tuo tapahtuma oli just ihana ja erilainen, näki paljon kaikkee ja tuo kama oli ihan mieletöntä!

Anonyymi kirjoitti...

erotut kyllä tolla tukallas joka kuvasta aikalailla :D haha :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Haha aijaa? :D

sphi kirjoitti...

Piti käydä uudestaan kattelemassa kuvia :D
Olisin varmaan itte kans kuolannu kaikkea tuolla vintage jutussa. :>

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu, että se tyttö oli sen pojan sisko.. Joten nappaa kiinni vaan!

t. Lemppa

Lotta kirjoitti...

Hhahah voi Lemppa <3 Ei ainakaan ollut biologinen sisko koska oli tuota värieroa aika paljon... Mutta kiitti tsempistä! :D

rva ruusunen kirjoitti...

Ihana ihana postaus! Ihania kuvia ja ihana fiilis :)

Ja hei, mikäli se sun fb-status on yhtää tosissaa, nii ainakin sen takia käyt osallistuun tähän:
http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2011/06/15/varusteleka-sleep-tight/

(; <3

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Ääk kiitos sinä ihana <3 :) Oli se tosissaan, toinen asia että toteutuuko for real vai ei! Käyn kurkkaamassa :p

jenni kirjoitti...

Ihana toi Jimi Hendrix -paita! Ja noi mustat korkkarit voisin vaikka syödä. Miks Suomessa ei järkätä mitään tommosia markkinoita joilta oikeesti vois ostaa jotain muutakin kun vaan niitä pitkiä lakuja?
Ihanaa, pian nähdään <3

Lotta kirjoitti...

jenni: Suomessa pitäis järkätä enemmän ilmasia tai parin euron tapahtumia :)Esimerkiksi nytkin oli ne musiikkijuhlat täällä ja ei maksanut mitään ja hirveesti bändejä joka paikassa :) Niin siistiä! Kohta nähdään <3