11/08/2010

Stilettos and broken bottles

Oon tietonen, että blogin kuvat on aikalailla perseellään, tosin en tiedä syytä. Mä lataan kuvat vain kerran ja samankokoisina, mutta ne näkyy kaikille moneen kertaan ja erikokoisina - mutta ei mulle. Mä näen blogini ihan normaalina, kuvat on vain kerran ja myöskin normaalinkokoisia.

Tämän lisäksi Bloggerin mallit eivät sovi mun blogiin yhtään, mikä ottaa hermoon. Niin kuin näätte, tekstit blogini sivussa tulee kuvien päälle. Not so nice. Ja näin tapahtuu jokaisessa Bloggerin blogimallissa.

Yritän saada täällä jotakin aikaiseksi - harmi vain etten ole mikään tietokonenero. Sain viime vuonna tietää, että painamalla ctrl-nappulaa ja samanaikaisesti plussaa tai miinusta, näyttöä saa isommaksi ja pienemmäksi. Ihan vaan esimerkkinä. Niin ja mulle sanoo sanan 'html', luulen sen olevan jotain henkkamaukkaslangia.

Kun saan blogin toivomani näköiseksi, tiedossa on postauksia läheisten vierailulta, shoppailuistani, farkuista ja niiden asustamisesta, synttärilahjoista, kirjoista, joita olen täällä lukenut ja kiharoiden tekemisestä - ja mistäköhän vielä? Mulla on puoliksi valmiita postauksia hirveästi, joten niitä alkaa tulemaan kun oon tyytyväinen blogini asuun - ja ettei niitä kuvia olisi viittä samaa peräkkäin.

Ps. Vinkkejä tosiaankin otetaan vastaan, josko joku tietäisi mistä tämä kuvien määrä ja koko voisi johtua - itse kun lisään (ainakin tietääkseni :D) vain yhden kuvan postaukseen.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti saat blogistas kivan näkösen :))

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No sitä toivon mäkin! Harmittaa hirveesti, että menin vaihtamaan sen vanhan pois, koska sitä mallia ei enää ole! :/

rva ruusunen kirjoitti...

No mä voin auttaa tänkin asian kanssa (; Avataan taas jossain vaiheessa se fb:n tsätti! <3

Anonyymi kirjoitti...

laitaileppas mussu ne kuvat vaikka flickr:in kautta niin saat haluamas. bloggerin kuvanlisäys kun tunnetusti on ihan perseestä :)

Anonyymi kirjoitti...

koita pienentää niitä kuvia ennen ku laitat ne tänne nii sitten ei oo ainakaan mahollista että ne lävähtää koko sivun kokosina :d

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Se olis ihanaa <3 :)

Anonyymi: Oon sitä joskus testannut mutta ärsyttää lataa ne jonkun muun sivun kautta.. Liikaa hommaa :D Mutta kaippa se täytyy :)

Anonyymi: Niin.. pitää kokeilla, mutta kun en haluaisi sivuillani olevan mitään kovin pieniäkään kuvia, mutta ne silti jää noiden sivutekstien alle.. Plaah.

Lady Laetitia kirjoitti...

En ole varma osaanko selittää, miten korjata tuo sun kuvaongelmasi. Yleensä kun mä laitan kuvia, niin siinä kun klikkaa sitä juuri ladattua kuvaa, niin siihen tulee vaihtoehtoja, ja sitä kuvaa pystyy siirtää ja myös sen kokoa pystyy samasta muuttamaan. Blogin taustaa ja leveyttä taas säädän itse ulkoasu kohdasta, ja sieltä mallin suunnittelutyökalu, ja klikkaus ja taas ulkoasu ja säädä leveyttä, niin pystyy säätämään blogin kokoa ym. Jos tipuit kärryiltä jossain vaiheessa, niin voin yrittää kertia selvemmin. Mutta kannattaa kokeilla noita ainakin nyt..
Ja hei, en mäkään ole yhtään tekniikkatietoinen, kun aloitin blogin kesti jonkin aikaa, että sain kaikki asetukset kuin ne halusin, ja monta kuukautta että löysin kohdan, mistä edes ladataan kuvia blogiin. Tuon jälkeen innostuinkin kuvien lataamisesta täysin!

Anonyymi kirjoitti...

Lady Laetitia: Joo, niin mullekin tulee niitä kokovaihtoehtoja (pieni, suuri, erittäin suuri, alkuperäinen koko), ja valitsen aina erittäin suuren, siis kaikki "normaalinkokoiset" kuvat joita mun blogissa näkyy ja mitä on eniten, ovat siis tätä kokoa. Oonhan mä tätä blogia jo puoli vuotta pitänyt ja tätä ennen toistakin blogia niin pitäis nää jo tietää :D Mutta like I said, oon surkea näissä. Mutta hei, kiitos tuosta taustan leveyden säädöistä en tiennytkään, että niitä on, joten ne pitää heti katsastaa :) Kiitos! <3 :)