11/16/2010

Shoes shoes shoesLöysin ihanat peeptoet Newlookista, hintaa näillä ihanuuksilla oli 25 euroa - ei kovin paha (vaikka silti mietin moneen kertaan, että tarvitsenko ja tulenko varmasti käyttämään näitä). Mä kokeilin myös leokorkkareita sekä mustia peruskorkkareita, mutta päätin, että nuo ostan sitten keväämmällä, jos tarvetta ja halua vielä on. Mun mielestä on tyhmää ostaa avokkaita tai todella korkeita korkkareita talveksi, kun niitä käyttäisi ehkä yksissä pikkujouluissa (ja mä en edes niissäkään). Näillä korkkareilla kuitenkin pärjää täällä hieman pidemmälle kuin Suomessa pärjäisi, varsinkin kun kenkä ei ole täysin avoin. Korkoakaan ei ole liikaa, joten näillä jaksaa kävelläkin - tai noh, sen näkee viikonloppuna kun kengät pääsee baariin :p

Mä olen tosiaan - oikeastaan aika toooosi innoissani - menossa Suomeen viikonlopuksi. Visiitti on aika pikainen ja jokainen päivä aivan täynnä, mutta on kyllä kiva käydä välillä kotona :) Suunnitelmissa on poikaystävän kanssa hengailua, kotona ja isällä olemista, sukulaisten moikkausta, kavereiden kanssa näkemistä, juhlimista ja - en uskonut että sanoisin tämän, mutta - olisi kyllä ihanaa jos siellä sattuisi olemaan lunta!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

etkö just ollu suomessa? tai sit vaan muistan väärin et siit on niin vähän aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

eiks oo aika kallista olla suomes vaan viikonlopun.. tai siis maksaa lennoista ja olla vaan yhen viikonlopun?

Anonyymi kirjoitti...

hienot kengät :) ja vaan 25 euroo!! oispa suomessakin newlook :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Olin siellä syyskuun lopussa, joten onhan siitä jo pari kuukautta!

Anonyymi: Nojoo, tulishan rahoilla paremmin tietenkin "vastinetta" jos olisi kauemmin, mutta tällä kertaa se ei vaan onnistu :)

Anonyymi: Newlookista on kyllä tullut ihan mun lemppari täällä :) Siellä on edullista, mutta vaatteet on kuitenkin ihan hyvälaatuisia. Sinne menen aina ihan ekana :D

Lady Laetitia kirjoitti...

Halpalentoyhtiöillä on halpaa lennellä ympäriinsä ainakin. En tiedä mihin päin Suomee oot suuntaamassa, mutta ne sanoo että jopa etelään on nyt vk-loppuna tulossa kuulemma lunta ja pakkasta. Täällä Keski-Suomessa, missä mä nyt olen, on todella kylmä jo, siinä nollassa asteet joka päivä, hieman lunta maassa ja pimeä tulee jo siinä neljältä. Mihin aikaa siellä muuten alkaa pimentyä?

Lotta kirjoitti...

Lady Laetitia: Lyoniin lennettäessä on vaan se ongelma, ettei tule suoria. Eli tännepäin tullessa ei oikein voi hyödyntää noita tarjouksia (ellei osta erikseen ensin jotain tarjouslentoa Eurooppaan ja sitten sieltä jatkolentoa tänne). Mä asun Suomessa tunnin Helsingistä, mutta olis kyllä kiva nähdä lunta! Vaikken ole talven/kylmän/lumen ystävä, niin piritäisi se kuitenkin, täällä kun tuntuu tämä talvi nyt alkaneen; sataa päivä päivän perään, taukoamatta.
Hmm, täällä varmaan pimenee joskus seiskan aikaa. Muistaakseni... :D Onneksi lämpötila on kuitenkin vielä kymmenessä ja aurinkoisena päivänä ylempänäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

EII miksi mulla ei ole tälläsiä?? lauantaina tanssitaa jalat ruville ja perse hikiseks. puspus tee espe

Lotta kirjoitti...

espe: Hahhaha sä ehkä tiedät mitä aion sanoa: sulla ON tollasia, monia, hienompia!! :D Jeeee lauantai <3 Boom boom bOOOOOOW