11/28/2010

Oh my

Mä sain tänään ihan mielettömän yllätyksen! Mun ei tehnyt mieli nousta lämpimästä sängystä eikä herätä tähän päivään ollenkaan - vaikka olin nukkunut jo kellon ympäri - mutta toinen lapsista tuli huoneeseeni ja sanoi, että olen saanut postia. Oli pakko nousta, en odottanut postia ja mielenkiinto heräsi kun en tuntenut käsialaa, millä osoitteeni oli kirjotettu. Ja mitä sieltä paljastukaan!


Se sormus, jota ihailin tässä postauksessa! Ah, olen niin ihastunut, ensinnäkin tuohon koruun, mutta myös ystävääni - samaiseen siis joka auttoi blogini kanssa ja teki bannerini ja nyt vielä tämän! Tuntuu että hoen liikaa kiitosta, se menettää kohta merkityksensä, koska joudun sanomaan sitä moneen kertaan päivässä. Kiitos Nella <3 Tämä on myös ensimmäinen käsintehty koruni, jonka omistan. Kaikki muut, jotka omistan on halpisvaateketjurihkamaa ja on upeaa saada tällainen kaunistus korukokoelmaan <3 Onneksi nään typykän jossain joulun ja uuden vuoden aikoihin, ja voin jotenkin näyttää kiitosta, edes sitten halilla ja Lyonin tuliaisilla :)


Mä muuten tajusin, etten ole pitkään aikaan kirjotellut tai näyttänyt kuvia kaupungista, mikä varmaan ihan johtuu siitä, että olen jo tottunut ajatukseen, että mun asuinkaupunki on törkeen kaunis enkä enää kävele kamera kädessä kuin turisti konsanaan. Mutta pitäisi kyllä! Lyonin kaupunki on näin talvella mielettömän kaunis kaikkine valoineen, ja ensi viikon keskiviikkona kaupungille laitetaan kaikki jouluvalot ja Festival Lumiére alkaa. Eilen kun kävin kaverin kanssa kaakaoilla (maailman parhailla ja lihottavilla koskaan) huomasin kuinka kaunis tämä kaupunki on. Kaikki kahvilat ja ravintolat oli täynnä, kaduilla kulki iloisia ihmisiä ja muutamat jouluvalot toivat tunnelmaa kaduille... Ensi viikolla aion olla turisti ja ottaa paaaljon kuvia valon juhlasta, jouluvaloista, maailmanpyörästä (!) ja kaikista upeista rakennuksista.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi toi on kyl hieno sormus :) statement!! :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No statement tosiaan :) Mutta silti se onnistuu jotenkin olemaan todella siro koru :)

Anonyymi kirjoitti...

olis ihanaa nähä Lyonista enemmän kuvia!!

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tulossa on :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koru! Ehdottomasti ihan sun näköne! Ja ois kyl kiva nähdä lisää kuvia kaupungista, eli laita tuleen!

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tuo ON ihana! Ja laitan, heti kun kerkeän turisteilemaan :p Kiitos kivasta kommentista <3 :)

Laura kirjoitti...

Oih, aika kiva ystävä! Tuollaisen voisin hankkia itsellenikin, on meinaan aikas hiano!

Kuvia, kuvia!! :)

Lotta kirjoitti...

Laura: Niin on <3 Tuo on kyllä sellainen asennekoru jos mikä :) Kuvia tuleeee!