11/11/2010

Jeans

Mun äiti, serkku ja tämän äiti sekä mun kummitäti hoiti shoppailun lievästi sanottuna kunnialla, mä en ostellut ihan niin paljoa... Mutta yhtä innoissani olin ostoksistani kun mun rakkaatkin.

Mä en ole pitänyt farkkuja noin kahteen vuoteen. En koskaan ole löytänyt sopivia, kaikki mallit on huonoja, mun reidet on isot ja maha plösö - ja mitä kaikkea. Oon parin vuoden aikana siis käyttäny vain legginssejä, farkkulegginssejä ja sukkiksia. Mutta lauantaina tapahtui jotain ennennäkemätöntä; mä ostin kahdet - siis kahdet - farkut! Oon niistä tosi innoissani ja lauantaina oli ihanaa pukea jotain niinkin simppeliä kuin farkut + korot + tanktop + bleiseri. Mä oon aina ihaillut niitä, jotka pitää farkkuja huimien korkojen ja perustopin kanssa, se on niiin fresh and cool.Näiden lisäksi ostin pari mukavaa juttua huoneeseen, paitoja ja korkkarit, niistä lisää myöhemmin :)

6 kommenttia:

esmeralda kirjoitti...

oooh, thank you soooo much! :)

Love from sweden

Lotta kirjoitti...

esmeralda: Hej :) You're welcome, your style is awesome :)

Anonyymi kirjoitti...

minkälaista on ollu opiskella ny? opitko? puhutaanko siel pelkkää ranskaa? :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Kivaa, pitkästä aikaa! Tosin tunteja on nyt ollut vain kahtena päivänä, tänään kun oli vapaa ja keskiviikkosin en tunneilla käy, kun lapset pääsee niin aikaisin koulusta :) Mutta tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja että opin. Ja kyllä, opettaja puhuu vain ranskaa, joskus jos on ihan pakko niin englantia.

Anonyymi kirjoitti...

hehee! se on nous mettons vous mettez ils mettent, kahilla T:llä

:D

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Haha :D En ole edes huomannut :D Mutta nykyään kyllä onneks tiedän!