11/18/2010

Feeling good

Oon ollut aika kiireinen tällä viikolla, joten ei ole huvittanut tulla tänne illalla istuskelemaan. Päivät menee nopeasti kun nyt on koulua ja ihania kavereita. joiden kanssa tuppaan yleensä jäämään kaupungille... Tällä viikolla on kahviteltu, syöty aamupalaa Mäkkärissä (...), shoppailtu, otettu kuvia, ja mä olen myös ostanut muutamat joululahjat ja tuliaiset Suomeen, jonne lähden huomenna ja oon tosi innoissani.

Ihanaa nähdä poikaystävä, nukkua jonkun kainalossa, herätä jonkun vierestä, nähdä kavereita, perhettä, sukulaisia, lähteä baariin kavereiden kanssa... Ihanaa. Nyt on ostettu viimeisetkin tuliaiset; uuden sadon viiniä ja lyonilaista suklaata on pakattu matkalaukkuun ja myös muutamat joululahjat ja pienet jutut kavereille. Pitäisi vielä pakata vaatteetkin... Kuinkakohan paksua vaatetta Suomessa tarvii? Niin ja se tärkein, mitä laitan lauantaina päälle viihteelle lähdettäessä? :D

Mun opiskelut on myös lähtenyt käyntiin ihan hyvin, mutta vielä innoissani olen siitä, että oon saanut ihan mahtavia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa, shoppailla ja juoruta. En muistanutkaan kuinka ihanaa se on. Ja hahah, joillekin heistä 'Lotta' on vaikea sanoa, joten olen saanut ihanan lempinimen; Lolla :D Mun pitää muistaa ottaa kamera messiin ja ottaa lumesta - jos sitä siellä vain on - kuvia ihanille Venezuelan tytöille.

Selailin kuvia kesältä ja tajusin, että aika menee ihan uskomatonta vauhtia; juurihan mä tulin tänne, tutustuin perheeseen, kaikki oli uutta, täällä oli kuuma... Ja nyt on marraskuun loppu ja täällä vaan sataa, pidän perhettä kuin omanani, harrastan tanssia ja olen saanut kavereita. Mä olen ollut täällä kolme kuukautta. Tein muuten ensimmäisen kuukauden jälkeen postauksen ensimmäisistä fiiliksistä, siihen pääset tästä painamalla ja olen myös tehnyt au pairiudesta plussat/miinukset -tyyppisen postauksen, sen näet tästä painamalla. Voisin tehdä jotakin yhteenvetoa omista kokemuksista nyt kolmen kuukauden jälkeen :)

Tämä kuva on ihan ensimmäisiltä viikoilta kun hehkutin parvekkeella aurinkoa moneen otteeseen ja nautin uusista tuulista (tuli ihan semisti ikävä kesää...):


Nyt on mentävä pakkaamaan (lue: kriiseilemään ja nukahtamaan ilman loppuun pakkaamista) ja huomenna onkin sitten busybusyday; lasten vienti kouluun, ranskan tunnit, lasten haku, välipalat ja loppuun pakkaamiset ja sitten kentälle. Yhdeltätoista illalla pääsen mussun syliin, en malta odottaa<3

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootko siis aupairien kursseilla, onko kaikki kaveris au paireja?

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi kuva, ihana kesäfiilis ja siit näkee et nautit! nice tattoo too :)

Taru kirjoitti...

mä ainakin haluisin kuulla lisää au paireudesta.. :) et voisit tehä jonkun "3 kkk takana"-postauksen :))

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Siellä on noin puolet au paireja, puolet ei. Kaikki kaverini eivät ole au paireja :)

Anonyymi: Muistan kyllä ton päivän kun otin arskaa ja nautin olostani niin paljon :) Kiitos!

Taru: Okei, pitää katsoa sitten Suomen visiitin jälkeen :)

Anonyymi kirjoitti...

puhutko jo hyvää ranskaa? mitä kieltä siis puhut noiden kavereiden kanssa?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Puhun jonkun verran ja tulen sillä jollainlailla toimeen, mutten sanoisi että puhun hyvää ranskaa. Englantia puhutaan.

Anonyymi kirjoitti...

koetko et sun kielitaito on parantunu siel?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No juu, tottakai se on jonkun verran parantunut tai ainakin oon paljon rohkeampi puhumaan esimerkiksi englantia. Mun sanavarasto on silti ihan surkea, hieman harmittaa etten koskaan lukenut lukiossa englannin tunneilla :D

Jansu kirjoitti...

sun tukkas on nii ihana!!

Anonyymi kirjoitti...

hahah mun mielestä et kyl näytä siltä et muka nautit haha:D hirvee mökö ilme päällä ja sit tommone pose, lol

Anonyymi kirjoitti...

au pairin palkallako lennetää monta kertaa suomee?

Anonyymi kirjoitti...

blogis vois olla jotenki monipuolisempi...

Lotta kirjoitti...

Jansu: Kiitos :)

Anonyymi: Jep, siis, lol

Anonyymi: Joo. Kahdesti just ja just :p

Anonyymi: Mitä haluaisit lukea/nähdä? Missä voin parantaa? Kaikki vinkit otetaan vastaan!! :)

Anonyymi kirjoitti...

hahah repesin sun "jep, siis, lol" vastaukselle :DDDD

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No jep siis lol ;D