11/11/2010

BAD HAIR DAYKun aamuisin lähden viemään lapsia koululle, joskus (lue: aina) mun hiukset on ihan hirveän näköiset. Tuollanen kiekuraletti - vai mikä lieneekään - pelastaa aika monet aamut. Mutta joskus (lue: todella usein), mun otsatukka on hieman likainen enkä aamulla todellakaan jaksa mennä sitä pesemään eikä tuollanen kiekurakaan auta. Silloin laitan pipon päähän. Täällä alkaa olemaan kylmä ja pipolla myös saa asusta mukavan rennon. Silloin kun en jaksa, että ihmiset yrittää metrossa lukea piponi tekstiä - mitä tapahtuu todella usein - laitan perus villamyssyni.

Huomenna olisi tarkoitus kuvata synttärilahjojani ja shoppailuja, mutta sitä ennen mun pitää siivota mun huone... Mun serkku asusti mun huoneessa torstaista sunnuntaihin ja huoneeni näytti sen jälkeen IHAN hirveältä :D Sama juttu jos mä olen hänen luonaan, serkun huone on kuin hävityksen jäljiltä - meillä kun on tapana heittää sovitetut vaatteet suoraan lattialle/sohvalle/pöydälle, shoppailla ja testailla ja heitellä vaatteita vähän lisää lattialle... Vaikka serkun kamat on hävinneet, en vieläkään ole löytänyt silmänympärysvoidettani, yksiä farkkuja, neuletta ja yhtä uutta kirjaa.
Huomenna on vapaapäivä (olikohan se ensimmäisen maailmansodan loppumispäivän kunniaksi tai jotakin sellaista?) joten on aikaa siivoilla ja kuvailla juttuja :) Mun täytyy myös niiden lisäksi opetella uusia verbejä perjantaiksi ja auttaa tietysti lapsia niiden läksyissä. Palaillaan :)

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset näyttää niiiiiin ihanilta :) kiva kuulla edes vähän sun arjesta, siis että siivoilet ja autat lapsia jne, kun et siitä hirveesti kerro :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Hahah, hyvä että edes näyttää ;) Voi olla, että pidän arkeani täällä kuitenkin melko yksinkertaisena/tylsähkönä etten ole ajatellut että ketään kiinnostaisi kovin yksityiskohtaisesti mun arki :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi bhd pipo on??

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: nelly.comilta :)

Taru kirjoitti...

aiotko siis tehä postauksen sun kiharoista? ne on ihanat!! <3

Lotta kirjoitti...

Taru: Kiitos <3 :) Kyllä on tarkoitus kiharoista postailla lähiaikoina :)

rva ruusunen kirjoitti...

Oot kyllä ihan mielettöämän kaunis <3

Lotta kirjoitti...

rva ruusunen: Mjähh <3

Anonyymi kirjoitti...

onhan sulla kauniit hiukset, mut mun mielestä ne näyttää aika kuivilta tosta eestä et en tiedä mitä porukka niitä hehkuttaa

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: No onhan ne kuivat :D Muut ei ehkä katso niin tarkasti kuin sä ;) Tuosta edestä niitä kuitenkin laittaa eniten - kihartaa ja suoristaa - joten eipä ihmekkään että hieman kärsivät :/

Anonyymi kirjoitti...

näytät iha teiniltä

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Pelastit mun päivän <3 On meinaan hirvee kahdenkympin kriisi ja on ryppyi ja kaikkee :(((

Anonyymi kirjoitti...

Hee mist hommasit suh ghd:n?
muistaakseni jossain postauksessa sanoit semmoisen omaavas?

Lotta kirjoitti...

Anonyymi: Tilasin ihan ghd:n omilta sivuilta :)

laaaura kirjoitti...

oot kaunis :)

Lotta kirjoitti...

laaaura: Kiitos :)

Pepa kirjoitti...

Heyyy likaseen etutukkaan on helppo ja halpa ratkasu joka mut on pelastanu monena aamuna: kuivashampoo! Suosittelen Klippoteket-merkkistä jota saa Stockalta ja Sokokselta ja maksaa about 5€ :)

Lotta kirjoitti...

Pepa: Oon testannut paria merkkiä, muttei ole toiminut mulla oikein mitenkään. Toinen jätti tukan jotenkin liian puuteriseks/hamppuseksi ja toinen ei oikeastaan tehnyt yhtään mitään :D Mutta täytyy katsella jos täältä löytys jotain.. :)

Anonyymi kirjoitti...

susta on kyllä persoonallisuus kaukana..... oot just tommone hills-wannabe ton kuivan tukkas kanssa.

Lotta kirjoitti...

Anonyym: Hahah no voi että.